Ajmo cure, help! :) |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
Claric ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ali ne trenira u tom je caka, spori metabolizam je frka...Nakon teskog treninga utovar je naravno bitan, ali ako ne treniras a tovaris znamo kako to zavrsava... |
||
![]() |
||
SMAJLICA ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
|
Zelim vjezbe home made, molim vas da mi pomognete ko moze i ima vremena!! Trenutno sam zaokupljena ispitima i vozarenjem koje me iscrpi...Ishrana mi nije problem, al' trening jeste! Zato mi treba neki program vjezbi za ujutro i uvecer po malo....Ako je moguce!!!
![]() |
||
![]() |
||
Claric ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
|
Ako u prometnoj guzvi primijetite osobu koja otvara prozor, maše prstom i dere se na druge sudionike istoga znate da je na dijeti ![]() |
||
![]() |
||
SMAJLICA ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
|
Draga, papam to...Cikla pomaze, istina...Kruh razeni jedino jedem ujutro, jednu fetu...sa posnim i vocem...jer ne vjezbam pa se plasim... |
||
![]() |
||
|
Ako u prometnoj guzvi primijetite osobu koja otvara prozor, maše prstom i dere se na druge sudionike istoga znate da je na dijeti
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
kaj ti je to pipuna Brunh? |
||
![]() |
||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
|
http://www.virtuagym.com/
možda ti ovo malo pomogne. Registriraj se i upišeš šta hoceš i svoje trenutno stanje i dobiješ popis vježbica i videa kako se izbode ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pipuna je i za mene enigma...
|
||
![]() |
||
|
Probacu, hvala tiiiiii
![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Ako ti se da procitat 300-tinjak stranica na engleskom ja ti šaljem na mail ![]() ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
Prvi put cujem da je dinja = pipuna
![]() |
||
![]() |
||
|
Dinja = pipun Lubenica = dinja ![]() Tako ti je to u Dubrovniku ![]() |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
Zanimljivo ![]() Kod nas je lubenica = lubenica, a dinja = dinja ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |