Ajmo cure, help! :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali ne trenira u tom je caka, spori metabolizam je frka...Nakon teskog treninga utovar je naravno bitan, ali ako ne treniras a tovaris znamo kako to zavrsava... |
||
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zelim vjezbe home made, molim vas da mi pomognete ko moze i ima vremena!! Trenutno sam zaokupljena ispitima i vozarenjem koje me iscrpi...Ishrana mi nije problem, al' trening jeste! Zato mi treba neki program vjezbi za ujutro i uvecer po malo....Ako je moguce!!!
|
||
Claric
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako u prometnoj guzvi primijetite osobu koja otvara prozor, maše prstom i dere se na druge sudionike istoga znate da je na dijeti |
||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
|
Draga, papam to...Cikla pomaze, istina...Kruh razeni jedino jedem ujutro, jednu fetu...sa posnim i vocem...jer ne vjezbam pa se plasim... |
||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako u prometnoj guzvi primijetite osobu koja otvara prozor, maše prstom i dere se na druge sudionike istoga znate da je na dijeti[/QUOTE]
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj ti je to pipuna Brunh? |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.virtuagym.com/
možda ti ovo malo pomogne. Registriraj se i upišeš šta hoceš i svoje trenutno stanje i dobiješ popis vježbica i videa kako se izbode ima i za home i za gym |
||
Claric
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pipuna je i za mene enigma...
|
||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probacu, hvala tiiiiii
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ti se da procitat 300-tinjak stranica na engleskom ja ti šaljem na mail - al bez brige puno stvari smo vec apsolvirale preko PM-a |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prvi put cujem da je dinja = pipuna
|
||
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dinja = pipun Lubenica = dinja Tako ti je to u Dubrovniku |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanimljivo Kod nas je lubenica = lubenica, a dinja = dinja |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |