Biti nova ja |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo si si previše natovarila dnevnih aktivnosti odjednom...To se lagano sve uvodi i povecava aktivnost kad je tijelo spremno...Moraš slušat svoje tijelo i tempirat se po njemu..Kad bol prestane, onda iznova vjezbaj doma redovito, pa tek kad osjetis da te to vise ne umara, onda si povecavas aktivnost...
Moj tata evo npr. se bavi trcanjem cijeli zivot(inace je totalno vitalan i energican-moj uzor), ali ako prekine na neko vrijeme, prvo pocne sa setnjom, pa brzom setnjom...pa mjesavinom trcanja i brzog hodanja...pa sve postepeno izbacuje hodanje...Drugacije ne moze, jer zavrsi tako kao u tebe...upale zglobova i sl. Dakle, kad mijenjas i povecavas si aktivnosti, gledaj da te DOSADASNJE PRESTANU UMARATI, pa onda postepeno i pomalo...Ne zaboravi da sve što ide brzo, ide naopako.. Zato polako prema cilju... SRETNO |
|
Rapunzel
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2011 Location: Ri Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala! :)
|
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
You're welcome!
|
|
Runaway
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je i mene boljelo dok sam vježbala uz Jillian. Nisam mogla dotaknuti rukom potkoljenice i imala sam osjecaj baš kao da me kost boli ne znam kako bih to opisala, kao da su mi obje potkoljenicne kosti bile prekrivene modricama.. i to cujem cesto od ljudi koji vježbaju s Jillian.. |
|
Rapunzel
Post Options
Thanks(0)
|
hmm...zanimljivo stvar je u tome da trenutno nisam doma i ovdje ne vježbam toliko redovno koliko doma (sad ne vježbam vec mjesec dana s Jillian), ali trcim i bol se svejedno javlja. Napravila sam vec 4 dana pauzu i svejedno kad dodirnem taj dio noge osjecam bol.
Kad je tebi to prošlo? |
|
Runaway
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prestala sam vježbati. Ali kad sam nakon par mjeseci ponovno pocela, bol se vratila i sad sam opet prestala
|
|
Rapunzel
Post Options
Thanks(0)
|
A baš gadno...ja cu za 3 dana opet pocet intenzivno vježbati, bude li boli i dalje, ic cu na pregled.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa otiđi kod doktora Edited by Pitbull |
|
Rapunzel
Post Options
Thanks(0)
|
Danas sam opet pocela vježbati i nastavljam svoju misiju skidanja kila. Dobra vijest je da bolova u nozi nema! Uzimala sam magnezij ovih dana dok nisam vježbala i izgleda da je pomoglo.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |