pozdrav svima ;) |
Post Reply |
Author | |
crni28
Cita FAQ Joined: 28 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2011 at 00:40 |
pozdrav svima ekipa, imate novog clana
roden sam š993 (imam š8g), visok š80cm, tezak (tj. lagan) 65 kg i cilj mi je poboljsat prehranu, potpuno promijenit lifestyle i vise trenirat kako bih mogao dosegnut savrseno tijelo kojeg nazalost jos nemam jer sam premrsav i jednostavno nemam apetita za hranu, prakticki nemam vremena jest ali to ce se debelo promijenit vec nekoliko mjeseci proucavam forum i gradim plan prehrane kojeg sam slozio citajuci savjete eksperta sa foruma a kondicijske treninge za nabijanje mase ce mi slozit otac koji mi je po struci kineziolog, odnosno fitness trener. eto, konacno sam se registrirao i nastavljat cu posjecivat forum ali cu se i pridruzit diskusijama i vjerojatno cu stavit slike za 6mjeseci - godinu dana kad dosegnem svog cilj. eto tolko od mene |
|
Rapunzel
Cita FAQ Joined: 27 Lipanj 2011 Location: Ri Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao! :)
|
|
crni28
Cita FAQ Joined: 28 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |