Sklekovi - za pocetnike |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
U potpunosti se slažem, mislio sam da misliš na niski, jer kad se ne specificira to mi prvo pada na pamet, kao i uvjek, poprilicno se slažemo, samo do dođemo do toga... hahaha :) |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
niski i visoki... neka kombinira... ma bitno da se mi na kraju složimo ;))))))))))))
|
|
Quatsch
Cita FAQ Joined: 08 Travanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako se oni rade?? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo ti je niski a ovo visoki: |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Quatsch
Post Options
Thanks(0)
|
u biti jednako se izvode kao i obicni sklekovi
što još preporucate? danas sam bio u intersporta i nema bucica |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
pa sklek je sklek, ovo nije sklek nego staticka vježba, samo je slican položaj, tj u "višoj" varijaciji je isti kao gornji kod skleka Imaš tu u web shopu koliko znam |
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su i sklekovi i plankovi vrhunske vezbe(dobro, muske slekove i dalje ne derem nesto posebno nit' mnogo, al' trudim se ), definitivno se osecam(a i izgledam) mnogo bolje od kad sam njih ubacila u vezbanje, umesto sto sam kao vecina zena, uvek vezbala samo noge..
I slazem se, odlicna je vezba spustanje i penjanje uz niskog u visoki plank, izgleda jednostavno, ali odere te vezba! |
|
Quatsch
Post Options
Thanks(0)
|
ahaaa kontam. dakle uzmem ovu šipku i onda kasnije kako vježbam tako povecavam težinu plocastih utega. recite kako da vježbam s njima (ponavljanja, serije)
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Kakva sad šipka? Jesi radio ovako kako smo rekli?
|
|
|
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
???? kakva sipka stvarno? kakvi utezi?? plank-izdrzaj u tom polozaju nista ti ne treba osim poda |
|
Where are you?
Here. What time is it? Now. What are you? This moment. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |