pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Srpanj 2011 at 17:30 |
bok ja sam mrvek iz Velike Gorice,da li neko zna za neku teretanu u blizini Gorice i okolice
|
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
E da htio bi pitati ima li neko iskustva sa TONALINOM CLA jel ti što pomaže,naravfno da se opiše š96cm i š30 i neš sitno
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam pio CLA, uz striktni rezim prehrane sam smrsavio.. smrsavio bi bio i bez njega, samo sto mi se cini da uz CLA se brze definiras.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
|
|
mrvicaVG
Post Options
Thanks(0)
|
ok kažeš striktni režim prehrane,kaj si njupal,kod mene je problem što neradim uvijek iste smjene jer sam prof.vozac i manje više sam dosta na putu i kada jedem uglavnom njupam neke sendvice bureke pekarske proizvode tu i tam neš sa žlicom i tak.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe.. ni cudo da tezina i udio masnoca rastu.. Uglavnom, trebao bis imat pripremljene obroke rize i mesa sa povrcem, ili samo povrce i meso... kupi proteine.. Nista.. baci se ti najbolje na citanje foruma i pogledaj malo jelovnike tamo.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |