UH i proteini |
Post Reply |
Author | ||
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2007 at 16:17 |
|
Da li neko moze malo da mi objasni kako se ovo moze kombinovati? Obzirom da postoje skrobasti i vlaknasti UH,da li se i oni mogu kombinovati izmedju sebe ili se jedu zasebno? I kako to sve ide sa proteinima? Da napomenem,da mi treba 2-3 kg manje,znaci jako se mucim da dodjem do zeljene linije. Zato moram malo strozije da vodim racuna o ishrani. Pomagajte. Znam da ste se uspavali malo od kako je leto doslo,ali ajde,budite se,uskoro cemo opet biti svi opsednuti svojim izgledom! Hvala unapred |
||
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako zelis imati idealan izgled, preporucam ti da jedes zitarice i povrce. dakle, ukloni iz prehrane tijesto, kruh i rizu i umjesto toga jedi zob i grasak i slicnu hranu. kakva hrana sadrzi skrobasti UH? sto se tice kombiniranja, po meni moze "sve sa svim", ne vidim razloga zasto ne... puno je bitnij sto jedes, a sto ne, manje je bitno kako kombiniras ono sto jedes... |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Smanji unos uh opcenito. Predlazem ti da uh jedes samo ujutro. Npr. 40 g muslija s malomasnim mlijekom, a kako je 40 g muslija stvarno maaala kolicina, izrezi si u to neku breskvu ili nektarinu. To ce te sigurno zasititi. Sto se drugih obroka tice, jedi sto vise povrca u kombinaciji s mesom. A za skidanje ovih 2, 3 kg koje smatras suvisnima najbolje ti je neko vrijeme skroz izbaciti veceru. Ja se tada natacem crnim cajem s malo mlijeka da ubijem glad i tih par kila ti ide samo tako. |
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šime, zar niti smedju rizu? |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da on cilja na bijelu rizu koja ulazi u lose UH i nju bi trebalo izbjegavati,,,integralna riza ulazi u dobre UH..........
|
||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja si tako nekako mislim !
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |