Zamjena za proteine |
Post Reply |
Author | |
ivanko0
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Srpanj 2011 at 12:39 |
Pa ovako kao sto naslov glasi zanima me moze li obicna hrana zamjeniti proteine u prahu mislim na njihovo djelovanje u nasem tijelu ...
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne da mogu, nego hrana i je osnova svega.
Edited by GajbaPive |
|
ivanko0
Post Options
Thanks(0)
|
znam to ali koje namirnice naprimjer mogu tako prije treninga i poslje kao sto bih te proteine a da imaju isti efekat
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo jedi dosta proteina bilo koje vrste prije i poslje treninga i to je to
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ivanko0
Post Options
Thanks(0)
|
e to mene zanima u kojim namirnicama ih ima dosta par njih jel mi mozete reci
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaja, riba, meso, posni sir itd
|
|
ivanko0
Post Options
Thanks(0)
|
znaci nasopam se pocnog sira i jaja prije i poslje treninga i bice isti efekat kao sa proteinom u prahu?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
rijec "efekt" je pretjerana u ovome slucaju buduci da oznacava uzrocno-posljedicnu vezu proteina i nekih ucinaka na tijelo u vidu magicne supstance od koje se odmah osjeti djelovanje. protein je protein, dolazio on iz praha ili iz mesa, jaja, sira, po meni nebitno. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |