Živjeli! |
Post Reply |
Author | |
fatboy
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Kolovoz 2011 at 10:07 |
Dolazim s kvarnera,š94cm na šš7kg ....nekad bio mršav pa poceo radit na masti i nabio zavidnu misicnu masu i onda prestao s treninzima zbog faksa i ispita...ali nisam prestao s režimom jedenja ko na masi i eto..
imam jos 2 mjeseca do faksa i to pocinjem koristiti za 60 dana insanity...upravo poceo ,te onda kad nesto kila skinem idem u dobru staru teretanu. Pozdrav svima i nadam se ugodnom druženju! |
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao...
|
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i dobro nam došao
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ;)
Ne bih ti preporucio insanity, po mojem mišljenje moglo bi bit previše štete na koljenima i zglobovima s obzirom na tvoj višak kilograma... |
|
fatboy
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da bi moglo bit problema....al ne osjecam nikakve bolove,i osjecam da mogu...ali i da naglasim npr. power jumps i slicne eksplozivne vjezbe ne radim na taj nacin bas zbog zglobova.. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
A vidi, ne mora nužno znacit da ce te odmah sada pocet bolit koljena i/ili zglobovi, ali kasnije bi moglo doc do štete ;) Radije kreni u teretanu, ubaci kardio (bicikl, šetnje i sl (trcanje nikako)), a kasnije, kad kilaža malo padne, kreni baš s insanityem ako toliko želiš, iako je teretana svakako bolji izbor...
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se sa Pitbullom....teretana+kardio+prehrana - sve što ti treba zasad
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja mislim da insanity trenutno nije za tebe.... i ovaj recept od gymke ce ti dobro doc...u biti sam insanity sam probala i mislim da je prevelik impact na tijelo...ja bi tu i tamo ubacivala takve treninge u svoju trening rutinu...a pogotovo nije za nekoga sa velikim viškom kg...i tko nije baš u treningu....pa si vidio da oni rikavaju a svi su u tip top formi.... nema nitko obican da tamo sa im vježba...sve treneri ili sportaši....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |