Jaja |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jaja poslje treniga 6 komada bjelanjaka i š žutanjak !
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sta radite vi sa tim silnim zumancima, meni krivo da ih bacim...
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni baka radi šato
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
njanja
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š. Baka radi domace rezance za juhu 2. Neki znaju žumanjak povremeno ubaciti psu u nj hranu ( kažu da je dobro za nj dlaku) 3. kroz 2-3 dana kad se skupi žum. napravim kremu za kolac, djeci nikad dosta deserta... Gym-girl@ što je to šato? |
||
kad ima volje ima i nacina
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@njanja, šato su ti žumanjci sa šecerom, kao kad radiš biskvit ili kremicu samo što se ovo smiksa i papa samo....ubitacna kombinacija Neki dodaju i bjelanjke al moja baka drma ovako, ionako joj pokupim sve bjelanjke hehe
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I moja mama šato.. Kaze da je odlican..
Zato ja svaki dan 5 cijelih jaja :)))) |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam tatu on sve jede :D
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bio je i meni odlican dok nisam postala ovakav paranoik :) |
||
||
Friendly
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2011 Location: zagreb Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
samsung11
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.hercegovina.info/vijesti/zanimljivo/zdravlje/pretjerana-konzumacija-jaja-povisuje-rizik-od-raka-prostate
ovo sam vidio nedavno, ima li neko sta pametno na ovo da kaze?? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moj caca svako jutro 2 žumanjka sa šecerom, uz crnu kavu
Sad i u 70-oj godini više je fit nego mnogi 20-godišnjaci hehe...doduše puno trenira i krece se, što s utezima, što brzog hodanja, a i ostatak prehrane mu je manje-više ok, preferira se dalmatinska spiza, domace, eko, riba, zelen..al ima i faza kad trpa u sebe sve i svašta ai dalje šlank ko šibica heheheh, istina, to nam je genetski (skoro svi ektici u familiji , pa si kao može dozvolit). Međutim, jeste probali umutit s druge strane same bjelanjke sirove (naravno-samo kad su extra svježi i domaci od poznatog i provjerenog proizvođaca)? Bez cukra, bez icega, nego samo onako kao snijeg kad ide u kolace ali cist? jako jako jako jako fino |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |