Par nejasnoca u vezi masti |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
klendt
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa, sad imam još i više materijala za citanje nego prije. :-) Trenutno mi ne pada ništa novo na pamet (vjerojatno zbog information overflow-a, pa dok ja sve to posložim). Ali ne boj se, sigurno cu ja nac neku rupu negdje (znaš ti mene :-)) i usporedit neke tvrdnje koje kontradiktiraju jedna drugoj, ali ce se na kraju ispostavit da je tipfeler bio u pitanju. :-D Dotad, have a good one!
|
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
a mogu li ja tebe prijatelju pitat, zašto tražiš rupe i kontradikcije?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
o svašta ... Gymka... svaka ti cast na volji....
|
|
klendt
Post Options
Thanks(0)
|
Errr, pa zar nije ocito da sam sve ove cetiri stranice zapravo zakrpavao rupe u svom znanju i rješavao puste kontradikcije koje su mi se nakupile tijekom vremena? Pa to sam vec nekoliko puta ranije istaknuo. Nije stvar u tome da ih nasilu tražim nego to da je neminovno da se one jave ako covjek sluša savjete od više ljudi koji imaju razlicite stavove i potom kada se toliko razlicitih kontradiktornih stvari nakupi, covjeku jednostavno više ništa nije jasno i ne zna odakle bi krenuo. Mislim, svi smo mi eksperti u nekom polju, a neznalice u necem drugom i ja držim da je to normalno. Po tome kljucu, dok budem ponovo citao sve vec ovdje napisano nevoljko predvidjam da ce iskrsnuti neke druge, dosada mi nerazjašnjene stvari, koje ce me zbuniti i nastojat cu naci odgovor na njih. Mislim, koja bi bila funkcija i svrha foruma ako bi svi bili eksperti u svemu? I tko bi htio biti clan bilo kojeg foruma ako uvijek iza svakog postavljenog pitanja iskoci netko tko kaže da je to pitanje besmisleno? Pa, valjda onaj tko ga je postavio zna zašto ga je postavio i ima svoje razloge, osobito ako je uporan u traženju odgovora. Ja se uvijek vodim po maksimi da pitam ako mi nešto nije jasno i da se ne sramim neznanja. Nisam ja kriv što sam imao nesrecu da mi se stvori ovakav kupus u vezi stvari koje su nekim drugim ljudima ili sasvim kristalno jasne ili se oni uopce nemaju volje zamarati oko takvih sitnica.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe ma u redu je klendt, samo ti pitaj, netko ce vec uskocit Ionako, kome se neda odgovarat niti ne mora tako da svatko ima izbor hoce li se upuštati u nešto ili ne...ja se samo nadam da smo vecinu nedoumica rješili pa da nije bilo sve uzalud i da si vec uvrstio neke dobre masti u svoj jelovnik
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
da me nebi krivo razumija, ona ti je doslovno SVE napisala šta se tice masnoca, znaci od a do ž. da sam ja ima priliku dobit tako tocne odgovore ranije dok sam tek krenija sa teretanom i mjenjanjem prehrane itd., ja bi skaka od srice. a viruj mi da sam i ja pita puno više pitanja od tebe i za masnoce, i za proteine, ugljikohidrate, treniranje, itd., a tolikim pitanjima nebi bilo potrebe da mi je neko ovako dao legitimne odgovore ko šta ih je ona tebi dala. eto, da nebi ti mislija da te ja napadam ili nešto, nije niko rodjen da sve zna, i nije sramota pitat. ali ja neznam šta još bi je moga pitat jer ti je doslovno sve rekla vec.
|
|
klendt
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, po ovome što vidim sve kužim, ali pesimist u meni, eto, voli rec svoje. :-) Ali stvarno je naša Gymka obavila lavovski posao ovdje i dobro mi pokazala šta je šta. :-) Stojte dobro, ekipa!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, Zoki bi ju mogao i nagraditi malo, stvarno se najviše trudi;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez brige, cijeni Zoki taj trud
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ugradnja aminokiselina u proteine misica ovisi ponajvise o inzulinu. Masti ne podizu inzulin jako kao UH, negdje su u sredini... Inzulin je najvazniji anabolni hormon u tijelu (!), bez njega nema rasta misica, moze se covjek krkat proteinima koliko hoce, ako ih nema sta ugraditi u misicno tkivo. To su neka opsta pravila biohemije, al od jedne do druge individue to toliko varira da se jednostavno ne moze generalizovati...Zavisi od genetike, hormona, spola, misicne mase, vrste,intenziteta treninga, istreniranosti, tipa metabolizma, ma stotinu faktora... Lijep pozdrav |
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |