Pozdrav i od mene! :) |
Post Reply |
Author | |
Runaway
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Kolovoz 2011 at 23:21 |
Razmišljala sam da li da otvaram temu ovdje ili ne, ali - moram se moci negdje pohvaliti kad dođu neki dobri rezultati
Pa evo, da kažem nešto o sebi.. imam 20 god, iz Slavonije sam i predugo sam bila lijena pa sad trpim posljedice. Nemam toliko kilograma viška koliko se neugodno osjecam u vlastitom tijelu..
ALI Gym_girl me ima pod prismotrom pa mislim da cu svakako promijeniti navike i poglede na hranu i svoje tijelo opcenito Vi je znate dulje nego ja pa vam ne moram ni govoriti, ali vec mi je utuvila u glavu da je mindset najvažniji i pomogla mi da ne odustajem dok ne ostvarim što sam si zacrtala Tako da cu kroz neko vrijeme, kad se budem imala cime pohvaliti, staviti slikice before i after Nego, recite vi meni, jel je se trebam bojati? Vec me natjerala da pijem najmanje š,5 l vode dnevno šta da kažem.. ta cura ne priznaje NE kao odgovor Gym_girl |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene? Ma ja sam anđelic Ja sam vec ponosna na tebe, a nismo ni krenule ozbiljno - nemoj mi izgubit samo tu motivaciju, I'm watching you Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla! ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |