R.I.P. Zyzz |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
jaaooo....a imala sam dojam da samo u kršcana i 15godišnjih ljubitelja guns n rosesa ima ovo "Ako imaš problem s mojim idolom obrati se meni!!" nisam mogla izdržat
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Live for nothing or die for something...
Treba u svemu imat granicu... i ja sam za to da treba probati sve.. ako to podrazumijeva heroin, kokain.. neka.. probaj da znas za sebe da si probao.. Treba znati uzivati u sitnicama, a danas nas mediji obasipaju takvim ludarijama, da nam ocito nabijaju samo komplekse i osjecaje manje vrijednosti pa se pokusavamo dokazati na neke druge nacine... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A taj popis ti je on dao? Heheh ma daj...i kakva ljubomora, šta ti pricaš, zagovaraš tu nekog koga nikad nisi ni vidio uživo, ja ne znam koji je vama vrag svima s tim svim, ko da ste munjeni malo. I inace mi je idoliziranje nekog do ove granice idiotarija i djetinjarija, a kad pomislim na ljude koji su to zaslužili, a o njima se ni rijec ne napiše pitam se gdje ide ovaj svijet i koji je k s današnjim klincima. Mislim, boli mene šta je taj radio i šta je uzimao, to se mog života ne tice ali brate mili, vi ko da ste hipnotizirani, teško vas navuc na svakakve price.... I da je tocno to što o njemu pišeš, uvijek postoji mogucnost da nije. I ti nikad ne možeš 100% znat ništa o njemu. Ni o nikome drugome, cak ni onima najbližima sebi. Ne znam koliko godina imaš al ono....wake up. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerojatno da vidim vani takvu osobu pored sebe, isamarao bih je... ha ha
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj idol je mirko fodor how do you like them apples
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |