Voce |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Kolovoz 2007 at 15:46 |
KOliko voca prosjecno po danu jesti?
Ja isto kao da sam ovisnik o vocu,pa jedem PUNO voca dnevno,npr. dva grozda grozdja,5 sljiva,š jabuku,7-8 smokava...Mnogi kazu kad hoces da izgubis viska kila voca sto vise,a drugi kazu da je voce puno secera i en bi se smjelo previse ako hoces da malo smanjis kilazu.Dakle,ja imam problema sa kilima(7-8 kg).Navecer,ujutro ili? Ja ga najcesce i najvise jedem navecer,kao laganu veceru |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se tice voca, nemoj pretjerivat jer voce sadrzi fruktozu odnosno secer.
Voce ubaci kao nekakav medjuobrok a navecer pojedi sporoapsorbirajuce proteine tipa posni sir itd. |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako zelis smrsaviti, jedi ga u umjerenim kolicinama... recimo 2 "porcije" dnevno. Preporucam takodjer kao medjuobrok izmedju dorucka, rucka i vecere. Za mrsavljenje ti je najbitniji glikemijski indeks i glikemijski "load"! |
|
invisible fairy
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da mozes dosta toga ali banane nemoj pretjerano ,,,
|
|
®ivot nece prestati ovdje,bez obzira sto covjecanstvo ucinilo. JEDINO cE SE cOVJEcANSTVO VRATITI NA NI©TAVILO iz kojeg je i doslo.Ako se ne promijenimo...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Voce ti je puno secera pa ako nisi na masi dovoljno ti je 2 do 3 vocke na dan i to najmanje pola sata prije jela kako bi ti se svi zdravi sastojci apsorbirali. Moj prijedlog je definitivno jabuka! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |