Kritika programa |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma mozes slobodno gledati kao na pocetnika . Nisam vec duzi period trenirao tako da ni ne znam koliko mogu dignuti .
|
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Btw itko ista za prehranu .. je li ovo dovoljno ili trebam pojacati ?
|
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ste me lijepo izignorirali haha Evo recimo da ispremjestam vjezbe na ovu davorovu prvu varijantu bi li mogao proci program ? I jos nesto me zanima , je li bolje raditi serije sa križanjem tj npr. kod prsa i tricepsa raditi seriju za prsa pa za triceps i tako 5 puta (tako sam uvijek do sada radio , sad mi nesto pade na pamet i ovaj drugi nacin) ili 5 serija prsa pa 5 za triceps ?
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
niti jedno niti drugo, prvo napravi sve vježbe za prsa, pa onda za tricepse...
Križanje tj. superserije na nacin da napraviš jednu, pa drugu seriju ti imaju smisla ako radiš antagonisticke mišice ili dvije vježbe za isti mišic odjednom. Nema potrebe miješati vježbe za prsa i tricepse, ovako umaranjem tricepsa ne možeš kvalitetno izvesti vježbe za prsa. Uvijek prvo napravi sve vježbe za veliku, pa tek onda za malu mišicnu skupinu.
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
Ok hvala , doduse prije i jesam tako vjezbe kombinirao kao prsa ledja da mogu krizati
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |