Vježbe s girjama da ili ne ?? |
Post Reply |
Author | |
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Listopad 2011 at 22:36 |
Pozdrav ekipo
Evo zanima me da li oblik treninga s girjama je dobar i da li ga upotrebljavaju sportaši u vremenu kondicijskih priprema inace treniram nogomet pa me zanima da li bi mi pomogao ovaj tip treninga jer u ovom trenutku se više baziram na vježbama i treninzima za poboljšanje brzine i eksplozivnosti ali ubacim koji i trening snagee s utezima pa me zanima da li bi te utege girja mogla zamjenit? ? :D Savjeti i iskustva sa girjama su od svakog dobro došla..;) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cofaa, definitivno preporuka da probaš vježbati s girjama.
Girje su sve popularniji rekvizit i svi vec lagano vježbaju ili su probali vježbati s njima. Pogledaj malo naše clanke na ovom linku: Girje Saša ce ti više znati reci, on je RKC instruktor. Girje ce ti definitivno pomoci u treningu snage, izdržljivosti i eksplozivnosti. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa... girje ne mogu zanmjeniti cucanj, ali ostale stvari što se tice utega a koje tebi trebaju mogu :)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Negdje sam procitao da je bilo istraživanje : jedni su imali oko 2 god. vojnicki trening ( zgibovi, trcanje na š00 m. ...) , a drugi su vježbali samo sa girjama. Nakon 2 godine ovi koji su vježbali samo sa girjama su imali bolje rezultate od prvih iako neke vježbe nisu nikada ni radili !
|
|
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
da,defintivno ih ubaci u program treninga...stariji pioniri bi vec trebali pocet koristit girije
|
|
Where are you?
Here. What time is it? Now. What are you? This moment. |
|
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Girje ili kettlebell je odlican rekvizit.
Slobodno baci oko na koji od ovih clanaka http://www.centar-miketa.hr/programi/hard-core.html |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |