Kako jedete zobene pahuljice... |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije isto 18 g P iz zobenih i iz wheya/piletine....biljni izvori proteina nisu kompletnog aminokiselinskog sastava kao životinjski izvori...zato se i moraju kombinirat sa drugima da se upotpune... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma kakav jogurt u toj kombinaciji...samo posni, zobene i voda, i naravno neki zasladjivac, aroma itd... |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
whey, zobene i voda.. i grozdjice.. naj kombinacija.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro to ok svako ima svoju kombinaciju koja mu odgovara ali Kiir je pitao kako spojiti zobene i posni pa zato onakav moj odgovor |
|||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uh....ja sam moro staviti dosta whey kad sam jednom jeo sa mlijekom zobene jer bez njega nisam mogao jesti. Uopce mi nisu fine tako. Sa vocnim jogurtom mi je fino i mogao bih pojest (ako je doboljno jogurta) i pola kile mozda A sa vodom moram priznati da se ni ne usudim...ne znam sta bih trebao staviti da mi to bude fino Ali hvala svejedno |
|||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|||
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma samo ih treba znati napraviti da budu mljac , nje teško - evo qoutam samu sebe
i Whey od cokolade uz to - perverzija |
|||
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne budi pussee kakav vocni jogurt, to nije ni za predškolce a kamoli za odraslog covjeka kad vec oceš sa posnim, zobene-voda-posni-kakao-zasladjivac i udri, al kud i kamo je bolje sa wheyom udarat zobene... |
|||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja se vama divim kako možete jesti zobene sa vocem... pogotovo banane, koje ne mogu smisliti
zobene & mlijeko =
|
|||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|||
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i meni su zobene sa mlijekom najomiljenije! ne uspijevam nikako jesti slatku varijantu zobenih. zobene i whey... to mi je nesto najmrskije |
|||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dijete u meni umire zadnje! Al nisam ja ni reko da hocu sa posnim, vec sam samo komentirao tvoj od prije post kad si nekom rekao u stilu "pa di je tu protein?" Al ok, da...morat cu na 0.5% mlijeko, whey i zobene...to mogu, nije bed. Nestat ce mi whey sam tak, a firma slabo placa |
|||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|||
split15
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kupujem one standardne zobene, sjemenke, i do sada sam ih jeo tako da sam ih 2-3 prokuvao sa mlijekom dok ne omekšaju, međutim sad sam probao drugu metodu, samljeo sam ih u mikser dok nisu postale kao brašno i pomiješao sa mlijekom, daleko mi je draže tako, pa me zanima je li to još tko radi možda, gubi li se išta nutritivne vrijednosti na taj način, ili nije to baš preporučljivo? da li ih tako samljevene možda isto potrebno kuhati?
|
|||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |