teretana trening - komentari? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
balonka
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
hello :D
evo polako hvatam sve sto ste napisali, pa samo da se nadovežem na pitanje prehrane i hiita. dakle, nisam nikad jela 2 obroka dnevno xD nisam taj tip, previse uzivam u hrani da bi se tako restriktirala... :)) ono sto sad radim, tj vec dulje vrijeme, i prije nego sam pocela sa teretanom, jest da jedem otprilike 5-6 manjih obroka kroz dan... nisu uvijek u istim vremenskim intervalima jer fizicki to ne stignem zbog faxa, ali u pravilu imam 3 glavna obroka i dva međuobroka (ili neko voce ako je jutro, ili energetska plocica ako nemam nista drugo pri ruci, ili povrce, orašasti plodovi i slicno) ...dorucak mi je u principu uvijek isti a to je ili zobene sa jogurtom obicnim ili jaja i mali sendvic od puretine i sl), rucak - piletina ili puretina ili riba, sa povrcem raznim, i huhani krumpir ili riža, a vecera je tunjevina i neki svjezi sir.. a sto se hiita tice, vrlo vjerojatno razlog sto mogu izdrzati hiit je zbog toga sto mi trening snage nije dovoljno intenzivan... a to je opet zbog toga sto se sad u pocetku trudim ne forsirati da ne umrem do kraja xD sto je ocito kontraproduktivno..al bar mi odrzava motivaciju pa eto.. :) hvala svima na sugestijama, pomogli ste mi puno :) |
|
balonka
Post Options
Thanks(0)
|
samo da rezimiram i vidim jesam li dobro shvatila,.. trening bi trebao izgledati ovako:
cucnjevi, 3 xš5 DL, 3xš5 veslanje, 3xš5 Lateral raise bucicama- do otkaza, na kraju eventualno LI cardio.. i to svaki drugi dan? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
da...veslanje šipkom u pretklonu, težine si testiraj..mora ti biti teško..i ja bi ubacila iskorak na klupicu ako te ne bole koljena, sa bucicama?
Na pocetku 3 kruga, a kasnije 4, i onda si odradi LI cardio... ja sam znala raditi trbuh i leđa prije LI kardia ako sam se osjecala ok . S tim da bi se trebala zagrijati najprije, bez težina. vježbice tipa supermen, cucanj bez težina, malo da zagriješ mišice, pa se istegneš i onda kreneš sa treningom. Ne kažem da je Phoenixov program loš...dapace..no možda ti je ovo za pocetak jednostavnije.
|
|
balonka
Post Options
Thanks(0)
|
probat cu iskorak na klupicu pa ako bude ok uvrstim u program :)
btw, jel velika razlika ako radim kruzno ili ako odradim odmah serije po vjezbama? tipa, odmah 3 serije veslanja npr? (sa kratkim pauzama naravno)..pitam zato jer je teretana u koju idem cesto puna pa dok zavrsim jednu vjezbu i prijeđem na drugu spravu tesko da ce ta ista opet biti slobodna u dogledno vrijeme :D |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne trebaju ti sprave..uzmeš si šipku i bucice..i ima da se maknu svi dok ne odradiš... samo ih ružno pogledaj ako se budu bunili ;)
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |