pozdrav od juristena!! :D |
Post Reply |
Author | |
juristen
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2011 at 19:11 |
Ljudi veliki pozdrav od mene...
pratim ovu stranicu,forum i blog vec duže vrijeme. Vec sam bio clan svega ovoga, ali je nastupila stagnacija pa mogu reci da sam clan-povratnik. nedavno sam se preselio na studij u Zagreb što mi otvorilo vece mogucnosti u svim pogledima pa tako i ovim fitness prirode. Inace sam se bavio boxom i kick-boxingom što mi je omogucilo da se iz debeljuce transformiram u osobu normalne tjelesne težine no jedne stvari nikako da riješim.. ...a to je salo sa trbuha Kratki opis mog fizickog stanja je sljedeci: Visok sam š95 cm i imam 85 kg. Ne mogu se pohvaliti nekim zavidnim mišicima,ali mislim da se skrivaju tu negdje . Naravno kao što sam vec naveo tu je problem i sa salom na trbuhu koje nikako da skinem. Preseljenjem u Zagreb poceo sam sa trcanjem (hvala na nasipu uz Savu ) i sa plivanjem. Ne mogu reci da sam redovit u ovim aktivnostima,ali u prosjeku 2 puta tjedno bavim se jednom od aktivnosti. Nedavno sam se zainteresirao za odlazak u teretanu. Malo sam švrljao po netu i našao jednu u mojoj blizini. Radi se o Fitness studiu Futura pa ako netko vec tamo trenira ili je upoznat sa tamošnjim radom neka mi se slobodno javi,ali bih molio i ostale da mi malo pomognu sa savjetima u odabiru teretane jer sam u tom smislu potpuno zelen. Hvala! Eto,to bi bilo ukratko to o meni! |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!!!! šta se tice preporuke za teretanu, ne znam, nisam iz Zg, ja sam s mora |
|
juristen
Post Options
Thanks(0)
|
hvala!!
|
|
mrvicaVG
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2011 Location: Novi Zagreb Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro došao
|
|
juristen
Post Options
Thanks(0)
|
hvala mrvicaVG
Malo sam proucavao i tražio po internetu i odlucio sam se na teretanu u mom kvartu gdje trenutno provodim svoje studentske dane. U ponedjeljak starta dan D - moj prvi date sa teretanom. Nadam se svemu najboljem. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |