Emilio v.s. Theia |
Post Reply |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2007 at 09:29 |
Vidim ja da je moja sala uzela maha pa da se ovako obratim i Emiliu, a i moderatoru i zapravo svima prisutnima na forumu. Da. istina je da se Emilio i ja ne slazemo u mnogocemu (ili nicemu! ), ali da je to sad neki problem?!!?!! Neeeeeeee.... Bas naprotiv, volim kad mi netko kontrira! Pa na kraju krajeva, nije li forum bas zato da iznosimo razlicita misljenja i stavove, a da smo svi razliciti u tome, jesmo! I tu nema niceg loseg! Eto, ja se na kraju ispricavam Svima kojima je malo zezancije stvorilo nepotrebne problemcice, ali sto se mene tice - problema nema! Nadam se da se i dalje mozemo dopisivati kao sto smo i do sada!
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Normalno da mozete, barem sta se mene tice, uvijek se dobro nasmijem vasim raspravama, a i stalnim emilijevim pokusajima nagovaranja da stavis jos slika
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
habitus
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
a di su te theine slike?
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da je Theia postala poznata |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
eeeee, to ti je veeeelika tajnaaaaaa!!!!! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |