RKC Kettlebell seminar u Zagrebu 26. šš. |
Post Reply |
Author | |
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Studeni 2011 at 18:59 |
Ako želite nauciti kako podicii svoju fizicku spremnost na zavidnu razinu, pozivamo Vas na kettlebell seminar.
Seminaru mogu pristupiti svi, bez obzira na dob, spol, fizicku aktivnost ili sport u kojem žele ostvariti što bolje rezultate. Danas se kettlebell upotrebljava u cijelom svijetu, koriste ga vojska, policija, vrhunski sportaši, penjaci, mma borci, ali i rekreativci željni vrhunske kondicije. Seminar ce voditi licencirani instruktor Saša Rajnovic (RKC 2) uz asistenciju Saše Habuzina, profesora kineziologije i licenciranog Krav Maga instruktora (KMG). Mjesto održavanja: Krav Maga Centar Zagreb Ljudevita Jonkea 6 Vrijeme održavanja: subota, 26. šš. 20šš. od š4,00 do š7,00 h Cijena seminara je š50 kn, za ostale informacije obratite se na 09š 33 33 003 09š 58 05 š60 Edited by Sasa Rajnovic |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da bi ovaj put mogao doci :)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj put nemaš isprike :)) |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Msm da bi i ja mogao doci !
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoji samo jedna fora šta se tice i da dođem !
Ja sam na Jarunu u Horvašcanskoj , a nemam blage veze kako da dođem tamo !
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je na crnomercu i neznas do tamo doci? pa vozis se valjda tramvajima...
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
xD ja ne živim u zg-u, nego pokraj siska
mislio sam vlakom možda do zapadnog kolodvora pošto je to tamo preko puta ? a neznam za tramvajske veze !
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |