Junk Food |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
dr_darius
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Theia, ti si promasila ovu temu skroz! Ili si bila pospana kad si citala ovu temu ili neke stvari ne razumijes! Pogledaj ponovo pocetak ove teme. Ovo sto si ti napisala za zitarice nema veze s vezom. U neke stvari koje ne razumijes ne treba da se mjesas. Suvisni komentari su nepotrebni.
|
|
dr_darius
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehej! Lakse malo, nemoj nam Theiu dirat Poanta teksta je da se treba ostavit junka fooda i da treba prionut vjezbanju i provjerenoj zdravoj prehrani! |
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja gutam sta stignem, i stalno sam na istom, cak sam uspio skinit 4kile, za mjesec dana <----------------nadam se da se nece nastavit
otkad citam ovaj forum stalno sam na zitaricama, vocu i povrcu...nekako se bolje osjecam |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Egotripicu, ja bih te stvarno zamolila da se ostavis komentara kao "nemas ti pojma" jer, neces vjerovati, ali ne moraju svi moji postovi biti orijentirani na tvoju pocetnu konstataciju.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidis, OVO je post na koji sam se ja nadovezala sa zitaricama. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
I ako cemo bezobrazno - PIZZA PRIJE TRENINGA?! Vidi se da si pravi doktor.....
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf al ti je spustila
nikad se s njom ne upustaj u rasprave |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
habitus
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
si dobio misice ili nakupine sala i vode? ono sta pise na vagi nije uvijek i dobro za oko. Edited by Zoki |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel spadaju punjene paprike u junk food (svinjetina,junetina,2 sake rize) ? Sto vi mislite,ja mislim da nije toliko strasno naspram pizzi,bureku?
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je kućna verzija, ne industrijska, zbog čega bi bila junk? Isto, i pizza od kvalitetnih sastojaka, pa i fini burek, ne razumijem, zašto junk? Zato što nekome tko se ne kreće naraste guza od toga ili kao par grama zasićenih masti? I pečena jaja su mi 5 put bolja na domaćoj svinjskoj masti nego bilo kojem ulju. Domo, ako netko treba izgubiti masno tkivo, to ne znači biti ograničen(ne mislim na tebe) :) Naprosto nije svaka hrana za svakoga i svaki cilj i ne brkati industriju sa kvalitetnim kućnim proizvodima.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |