D: š0 najboljih vježbi za leda |
Post Reply |
Author | |
keinelust
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Prosinac 2011 at 14:47 |
super clanak, samo sto ovaj lik na video prikazu malo odudara od pravilnog rada.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na koji video tocno misliš?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zagrebboys
Cita FAQ Joined: 14 Srpanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel ovo opis od najboljih do najlošijih (iako nema loše vježbe) vježbi za leda ili je to samo tako nabrojano.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nabrojano je tako s razlogom, ali ako zelis jaka leda trebao bi raditi sve navedene vježbe s time da su ti mrtvo dizanje i zgibovi baza.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedino Upright row nije neka vjezba idealna i potencijalno losa za ramena zbog impigement sidroma, ja ju nebi preporucao ili bi bio jako oprezan kod preporuke iste
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Mehdi
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cao.Sve je ovo u redu ali moram pitati da li postoji igdje objasnjenj nacin na koji se ove vjezbe rade.Broj dizanja,broj serija,tezina utega itd...
Bilo bi lijepo da neko i to objasni..
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Broj dizanja, broj serija i težine ovisi o tvojem treningu.. Ovdje su samo prezentirane vježbe - vi u sklopu svojeg treninga ukomponirate broj serija i sl.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
LORD
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mehdi-ukoliko nisi siguran koliki bi trebao biti broj ponavljanja, broj serija i težina utega ovo ti je savjet:ZLATNO PRAVILO JE DA SE SVAKA VJEŽBA IZVODI POLAKO(2 sec. udah i 2 sec. izdah) UKOLIKO PRI TOME MOŽEŠ NAPRAVITI MIN. 6 PONAVLJANJA 4 SERIJE SPOSOBAN SI PREBACITI SE NA VECE KILAŽE(MOJA PREPORUKA 10 PONAVLJANJA 4 SERIJE).NAJBITNIJA SPRAVA ZA LEĐA SU ZGIBOVI-2 sec. PODIZANJE-UDAH, 2 sec. SPUŠTANJE-IZDAH.
ZA DALJNJU ANALIZU INTENZITETA TRENINGA SAM SI MORAŠ ODREDITI CILJ TJ. KAKO ŽELIŠ FIZICKI IZGLEDATI.
|
|
weider
Cita FAQ Joined: 19 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja idem u teretanu,radim dosta za ledja vjezne,a imam stomak,hocu za 5 mijeseci uspjeti smrsati.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |