Koliko vas ima iz Zagreba? |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Rujan 2007 at 16:34 |
Koliko vas ima iz Zagreba? Di izlazite i koliko cesto izlazite?
Osobno izlazim skoro svaki dan ali vikendom bas ono do jutra. Mjesta gdje zalazim su uglavnom jarun (Piranha) a preko zime Hemingway. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
I JA sam iz zg! Vani sam svaki vikend, a sad o mjestima.... Baza mi je Peoples, a od tamo Gallery, Ritz, nekad Piranha, Hemingway, a u sitne sate znam naletiti i u Ludnicu!!!! HAHAHAHA! Inace, imam pravi tour de Zg kad idemo van jer mi je ekipa uvijek puna ideja i svaku pokusavamo realizirati, pa makar i na par min. Dodes, vidis, odes/ostanes! |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i ja sam iz ZG-a. Vidim nema bas puno odgovora na ovu temu, dal se malo izlazi ili? Moja najdraza mjesta su Purgeraj , Aquarius, brodici na Savi (Brazil i Papillon), Sax. Bio mi je dobar i Hard Rock, ali u zadnje vrijeme steka. Znam izac i na neka druga mjesta (Jarun), ali puno puno rjede, sto zbog lokacije koja mi bas nije usput, sto zbog toga jer mi vecina mjesta tam nije sjela. Zalim i za Tvornicom koja zadnjih godina propada. I Saloon se dosta pogorsao, tam nisam bila š00 godina. Opcenito kaj se tice izlazaka u Zg-u, mislim da bi moglo biti i bolje. Dogodi se da za neki vikend nema apsolutno nista kaj bi me privuklo da izadjem u neki klub/disko, a grad ogroman. Mislim da fali jos mjesta za izac. Pa nemre to propast, kolko samo studenata ima u gradu, a tek mladih zaposlenih... Koji put sam bas razocarana ponudom. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |