Eto i moje price... |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Medalja za zasluge :)
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast! Samo nastavi jesti kako ti odgovara, kad vec daje rezultate. Imao bih par primjedbi na izbor vježbi i tako cesto kompliciranje treninga, ali nema potrebe da to radim jer stvarno treba respektirati svakoga tko je odlucio dignuti guzu iz trosjeda i napraviti nešto sa sobom. Zato, još jednom i stvarno - svaka cast!!
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Annabel Lee
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala decki ;)
u medjuvremenu je otišla još jedna kilica :) btw, Saša? slobodno ti reci šta misliš da nije dobro :) i sorry šta ovako kasno odgovaram, ispiti na faxu su stegli pa rijetko tipkam :( al dok god imam vremena za vježbanje - nije bed ;) |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam ljubitelj izolacijskih vježbi. Jednostavno ne vidim prednosti u izvodjenju takvih vježbi, osim ako se netko bavi bodybuildingom, a pogotovo kad je cilj redukcija masnog tkiva. Treninzi traju krace i efikasniji su kad se rade vježbe poput sklekova i cucnjeva, a umjesto raznih odrucenja/predrucenja za ramena bolje je odraditi potisak.
E sad, ti vec radiš takve vježbe koje sam naveo kao odgovarajuce za tvoje ciljeve, pa ako uživaš u dodatnom radu s malim bucicama - samo naprijed. Kao što sam prije napisao, poštujem svakoga tko radi nešto za sebe i nema potrebe da svi radimo baš ono što najviše ima smisla s nekog funkcionalnog stajališta. Uostalom, nemam nikakve garancije da sam baš ja u pravu :) Samo ti i dalje uživaj u treningu i želim ti puno uspjeha u daljnjem radu. Najbitnije je da si ti našla nešto što te ispunjava, pa bio to aerobic, tae bo, crossfit ili vožnja bicikle. Bitno je da funkcionira. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |