Whey Protein - kupovina |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni super...mislim, onak Rich Chocolate Flavour. Mislim da je to dovoljno, need I say more? xD Ima na webshopu, plavo crna kutija, skuzit ces odmah |
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
bum pogledala, thanx. obožavam cokoladu, da da. trenutno mi dosta preko glave coko okusa zbog ovog MVP-ovog Chocolate Muffins okusa. sam da ga potrošim! ali odlucila kupiti iskljucivo ili Optimum Nutrition ili Weiderov koji mi pred nosom u gymu, jer su ipak najpoznatiji pa...
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
koja si ti fina guza, pa onda uzmeš neutral whey i sama dodaješ arome i dobiješ okus koji želiš i nema šanse da dosadi |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
haha, nisam to znala prije! hvala a di nabavit arome?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajd da i ja ženi objasnim di uzet arome ne znam, wild guess, možda na dijelu supermarketa di drže sve one pi*darije za kolace |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
hahahhahahah! nikad koristila ni mama, a kamo li ja, arome za kolace (samo prirodno ) ma neka, valja sve probat pa i razlicite proteine, proizvodjace, arome
i hvalaaa
sram me koje sam imala za probu prvi put s vrijednostima blizu gaineru i još u to umiksavala bananu! kasno navecer. Edited by LolitaInChains - 31 Svibanj 2012 at 03:12 |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
svi smo griješili sa suplementima u pocecima |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
najbitnije da se od tog nismo udebljali! meni cak bili rezultati ok.
|
|
Chof
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2012 Location: Zagreb, Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci najbolji proteini u trgovini koja je otvorila poslovnicu u Brežicama. Živim u ZG, sjednem na bicikl i zapicim do Brežica i natrag taj cas, još mi to dodje i kao dobar trening, a uštedim i na kešu :)
Rokam ove Optimum Nutrition od negdje 2mj i odlicno mi pomažu. U super sam formi i sve 5 sam kaj sam sad opet tetkica kad sam strgo rame na treningu pa nemrem onak jake treninge radit :P Edited by Zoki - 22 Rujan 2012 at 12:47 |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |