Prsa |
Post Reply |
Author | |
tomori
Cita FAQ Joined: 24 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Sijecanj 2012 at 03:02 |
Pozdrav ekipo, treniram radim na masi, ali imam jedan problem sve ide super, ali mi prsa zaostaju za rukama,ramenima i ledjima odnosno za cjeli torzo, pa ne znam sta da radim da prestanem radit ruke i da ih radim svaki drugi tjedan? i dali mi se isplati ubaciti prsa dva puta tjedno? sta predlazete neke intenzivnije stvari za prsa, neke preporuke za vjezbe,serije,ponavljanja hvala :)
|
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prsa na masi znaju izgledati slabija nego što jesu , a tek kad se izdefiniraš zapravo vidiš da su ok . Sad je li to u tebe slucaj ne znam ..
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ubaci prsa slobodno 2 puta tjedno iman i ja slican problem ka ti svi mi govore je su ti dobra ledja i ruke kad treniran al prsa zaostaju za time tako da ja mislijn isto najintenzivnije to radit,al nemoj zapostavljat druge stvari
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |