Big Brother |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakva reklaaaaamaaaaaa...
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm, pa ovaj.. bravo za tessu...
zakaj je onda u bb kuci zatvorena na š00 dana? |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
papucarbb
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sex u BB kuci
Na zalost velikog dijela zenske populacije i BB stanarki, cini se kako je Senka (š8) uspjela osvojiti sest godina starijeg Arsena. Mazili su se pod poplunom. 'Odjednom me zgrabio prema sebi i poceli smo se ljubiti. Samo smo se ljubili i ljubili. Žlijezde me bole koliko smo se ljubili', rekla je Senka Martini i Tessi. Kasnije je pitala Arsena zeli li da mu i dalje dolazi u krevet. - Ako se mozes probuditi u satu privatnosti, dodji - rekao joj je. Senka je kasnije rekla kako joj je zao da je prestala piti kontracepciju, iako, kaze, zapravo ne namjerava spavati s njim. Edit:maknut link Edited by Zoki |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne kuzim...? Kad je ovaj forum postao BB forum.... |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo je pitanje od moderatora da li gledate ili ne i koliko vas to zanima prakticki - a ovaj papucarbb je dosao na forum sa svrhom promoviranja Tesse. -> odnosno spam. Edited by Mr G. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da, bas, ne kuzim.... HU KEEEEEERZ!!!!!!!!???? |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, fakat, zaboli me za tessu
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
da su im stavili neke sprave za vjezbanje u kucu onda bi me zanimali,a ovako...
|
|
BlackMagicWoman
Viden/a u gymu Joined: 04 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jadna jedva godisnji dobijem,a kamoli tako par miseci da me nema.. Mislim da su ljudi koji tqamo idu,besposlicari,il su zeljni slave preko noci(nes ti meni slave) A i nisu bas ajmo priznat cisti u svojoj glavi ta ja nikad nebi mogla svoju intimu ciloj zemlji dat da upozna to mi je bolesno sve skupa mislim da su svi ti ljudi ustvari bolesnici,a mnogi imaju problema sa zivcima koliko sam uspjela skuzit Žene su uvik nekako nenormalnije,ove sad triba dobro natriskati,jer nisu normalne A meni je jedino za onog Stipe,di se on tamo nasa neznam...Ne gledam to iz razloga sto mi zenska dizu zivac koliko su bolesne s tim svojim plakanjem,deranjem..i balinima..A i sama sam cura a imam i 25..pa mi sve to skupa djeluje djetinjasto |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |