Boksom protiv stresa |
Post Reply |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Sijecanj 2012 at 18:13 |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pokušaj te, sigurno djeluje!
Edited by Thor |
|||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imam doma vrecu i rukavice, al nekako mi se cini da mi je tehnika užasna. Ima koji nacin za poboljšati tehniku bez treniranja u boks klubu?
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hmm.. tesko da ces bez da ti netko pomaze naucit pravilno udarat.. ali pogledaj osnove na youtube.. nauci stajat u gardu i udarat iz kukova, znaci da okreces kukove kod udaranja.. gledaj da ti laktovi stoje usko uz tijelo i da se ne dizu kod udaranja (to je najbolje vjezbat tako da stanes bocno uz zid, izbacujes direkte, i zid ti ne dopusta da laktovi idu u stranu), i vazno je da ruke vracas u gard istim putem kojima ih i izbacujes.. Ja jucer na treningu liku slomio nos :(((( |
|||
|
|||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa odi odradit par mjeseci boks.. 3 x tjedno.. pohvatat ces tehniku dovoljno za doma udarat.. A jbg.. to je boks.. glava uvijek nastrada nazalost.. |
|||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |