Zdravooo |
Post Reply |
Author | |
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2012 at 14:39 |
E ovako... :)
Imam 17 godina,visok sam 168,169 :) i imam 64 kile.Prije sam imao mnogo vise tj.smrsao sam 20 kila za godinu. Problem mi je i dalje stomak,tj salo oko stomaka.3,4 puta sedmicno idem na plivanje,otplivam oko 1,1,5 km.Radim sklekove svaki drugi dan oko 80ak.Prehrana bi ovako izgledala Dorucak:ovsene pahuljice ili 1 banana,jabuka... Uzina:jedna vocka Rucak:Pileci file,tunjevina iz konzerve(ocjedjena),zelena salata,curetina,supa,crni hljeb,jaja,mlijeko,jogurt... Uzina:voce,zeleni caj,bademi,ljesnjak... Vecera:slicno kao rucak samo bez hljeba.. Znaci moje pitanje je da li je ovaj rezim dovoljan u gubitku masni naslaga ili bi nesto trebalo mjenjati :) Edited by Mjauk - 18 Sijecanj 2012 at 14:49 |
|
Lidija85
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sasvim dovoljno!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ocekuješ 6 pack , pa cak i da se samo do kraja riješiš "love handles"-a i ostalog viška na trbuhu ovo nije dovoljno aktivnosti,dovoljnog intenziteta .........a i prehrana ti je pomalo šuplja, malo proteina konzumiraš,a i kalorijski malo vrlo vjerovatno
|
|
Mjauk
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru prije svega :)
Sad detaljini recimo dorucak,rucak i vecera bi izgledali ovako: -dorucak: 200ml mlijeka 1,5% ,2,3 kasike ovsenih pahuljica -rucak : 150 do 200 max. grama pileceg filea,jedno jaje,grasak pola case -vecera: 120g posnog sira,par kiselih krastavaca i jedna manja snita crnog hljeba Uzine su obicno voce :) Da li je u ovom,recimo mom danasnjem meniju premalo proteina i sta bi trebalo izmjeniti :) A sto se tice aktivnosti ovo sto sam naveo 3,4 puta to je minimalno , jer sam recimo prosle sedmice plivao 5 dana a sklekove povecavam svaki put stim da zgib ne mogu uraditi :),ali sam poceo ove sedmice sa njima .
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, malo je kalorijski uopce, ne samo proteina..........
Dodao bi nešto proteina u dorucak, uz medjuobroke koji nebi trebali biti samo voce isto ( ajmo okvirno rec da bi išao prema 1,5g po kg proteina ) i izbacio bi kruh prije spavanja. Uh bi jeo prije i poslje treninga , ostale obroke proteine + masti....... Isto tako kupio bi si par bucica kao što sam savjetovao bebolini (pogledaj topic ojacat cu ruke il tak nekaj u podforumu pocetnici) jer ovo plivanja stalnog jedno te isto i malo sklekova nije neko najsretnije rješenje....... |
|
Mjauk
Post Options
Thanks(0)
|
Sa bucicama radim ali samo biceps,i to imam neke od 2 kg pa ih spojim ali su mi prelake,pa sam razmisljao o kupovini.Svakako cu promjeniti malo ishranu,a sto se tice sklekova ja ih mogu raditi svaki dan po 80-100 ali znam da nije dobro za misice .
|
|
Mjauk
Post Options
Thanks(0)
|
I pitanje jos jedno,da li bi bilo dobro da idem u teretanu umjesto da kupujem bucice,tj.radio bi pod nekim nadzorom :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |