D: Jednom i zauvijek: Ne skidajte kilograme dugotrajnim, laganim trcan |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da niste išli u istu školu? :0 :)
|
|
nikoleta11
Cita FAQ Joined: 07 Svibanj 2018 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je trcanje bilo brzo ili lagano ovisno o tome sto covijek voli i uziva a da ne potice metabolizam to su gluposti.
Sta dakle da hodamo?
Hodanje je nekima iznimno dosadno...npr.meni a trcanje mi je zabavno.
I sad nek mi jos kazu ah da hrskavice ovo ono.Sve vam je to u glavi.
Ona 23 h sigurno necemo jesti stalno ni previse jer onda ne mozemo trcati.Sta su svi protiv trcanja?
Gluposti bar meni je to stupid??
|
|
MarathonMan
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2018 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, sjedite na kaucu, grickajte kokice i ne radite ništa i budite lijepi i mršavi kao 70% hrvata a ne pretili. Samo debil može napisati ovakav clanak.
|
|
belfegora
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opet zauzimanje krajnosti. Nemojte me krivo shvatiti, ima u ovom clanku istina, ali su opet prenapuhane. Nakon blesave vladavine iskljucivo mrsavosti i kardia sad se to proglasava crnim djavlom. Umjerenost, ono helllloooouuu? Ok, osoba koja se razumije razumije i neke poante ovdje. Ali prosjecnog amatera samo ce zbuniti. A za njega je kretanje, bilo kakvo, najcesce sasvim dobar start. I onda kad ne bude dovoljno, zdrav razum reci ce kombinacija vise vrsti aktivnosti u kojima uziva. Pri cemu ne treba zanemariti treninge snage naravno, al brate mili ne treba proglasiti lagano trcanje drzavnim neprijateljem br 1.
|
|
dado56
Cita FAQ Joined: 03 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
poanta ovog clanka je nemojte trcati...
bolje budite na kaucu to je bolje za vas...
no pustimo šalu na stranu ... ovoliko gluposti napisati i tako ih glupo elaborirati nevjerovatno...
ljudi trcite u laganom ritmu to je najvažnija i najzdravija akitvnost za vas i vaše srce.. 4-5 tjedno pola sata ce biti sasvim uredu... dobro cete se osjecati .. srce i glava ce vam biti jako zahvalni...to je najbolje što možete uciniti za svoj život krenite sutra
|
|
dado56
Cita FAQ Joined: 03 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
još ovo sve napiše profesor kinezologije ... strašno
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
'još ovo sve napiše profesor kinezologije ... strašno', kaže dado56
U clanku nije nigdje napisano da je bolje ležati na kaucu nego trcati nego se navode cinjenice zašto je intenzivni intervalni trening puno bolje i ucinkovitije rješenje. Utrošak vremena može biti isti, a rezultati potpuno drugaciji - u tome je poanta cijelog teksta.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
U clanku nije nigdje napisano da je bolje ležati na kaucu nego trcati nego se navode cinjenice zašto je intenzivni intervalni trening puno bolje i ucinkovitije rješenje. ', kaže Mr G. Da, ponekad samo treba citati s razumijevanjem.. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Aragon
Cita FAQ Joined: 05 Srpanj 2018 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
'
nadam se, ali s obzirom da se oko jos hrpu stvari ne mogu dogovoriti u tom skolstvu, sumnjam', kaže mr-triple-double U školi postoji TZK (tjelesno-zdravstvena kultura) koja je dva sata tjedno. Svodi se vecinom na to da se deckima da lopta za nogomet a curama lopta za odbojku. Biologiju u mojoj školi predaje cura koja je redovna u teretani i koja se nikako ne slaže sa "piramidom zdrave prehrane" i negoduje kada se o njoj predaje i kada su plakati po školi......ali, to je naše školstvo |
|
marcelas1
Cita FAQ Joined: 15 Lipanj 2018 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opcija jedan: HIIT-3 puta tjedno po max 700 kcal = 2100 kcal/tjednu.. Komentar: Super, nijedna studija nije citirana koja dokazuje ikakav efekt na metabolizam (ima ih koje dokazuju paljenje kalorija od 30 -40 kcal nakon treninga pa ono yolo..haha)
2. Opcija: Brzo hodanje-6 puta tjedno po sat i pol ujutro i sat i pol navecer. Komentar: Tjedno spalim 6000 kcal, a da se ni ne zadišem slušajuci muziku i uživajuci...
E sad kad je covjek niske inteligencije onda mu je 2100 kcal s trudom do jaja ipak više od 6000 kcal bez truda ali ok... Sve je to za ljude (ljencine za radit bilo šta dulje od pet minuta)
|
|
kresho11
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar clanak, iz svog iskustva mogu reci da je dobra zamjena za trcanje penjanje uzbrdo po neravnoj stazi uz koristenje stapova, nema opterecenja za zglobove, velika je potrosnja kalorija i veci dio misica je ukljucen. Jedini je problem dostupnost jer nema svatko u blizini stazu sa usponom od barem 300 metara.
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |