Za EU ili protiv? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zika, kakav je to novi profile pic? Mi bi pravu ziku na profile slici..
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Probajte pustiti vodu iz slavine! Med i mlijeko! Hvala Europo! :))
|
|||
Timeless like a broken watch
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slazen se
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni tu nešto smrdi otkad je krenulo s tim, i to jako.....a osjecaj me rijetko vara Mislim da ce od ovoga najviše profitirati oni koji i inace najviše profitiraju od svega jer i rade sve za sebe (ne samo naši, mislim na sve, od onih najvecih do najmanjih) - pa ne mislite valjda da rade za to da ljudima bude bolje . Sami su nas doveli u situaciju da se nema izlaza i onda ljude uvjerili u to, cak i da ga ima. Iskreno se nadam da cu jedan dan priznati da sam bila u krivu.... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Završilo, ali sam protiv, nema nam kaj bit bolje, nitko nam nece poklanjati novce i pomagati nam da se sredimo, aki si sami kao drzava nismo u stanju posloziti stvari nece nam ih nitko drugi sigurno posloziti, samo se bojim da cemo imati vece obaveze, restrikcije i davanja prema van i nista drugo.
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oni koji su se uvijek bogatili i žive dobro, bit ce im još bolje, to tako ide.
No, Nizozemska je 6 puta izlazila na referendum i odgadjali su ulazak i onda na kraju ipak ušli, tako da se i ovo odlagalo kod nas godinu npr.mislim da bi bilo sasvim svejedno kad je sve vec dogovoreno, sve je vec ucinjeno u tom smjeru. Ja sam isto skepticna oko puno toga. Pola toga se taji još uvijek... Pa vidi se po ljudima kad ih više od polovice nije niti izašlo na referendum, a mogli su jasno reci što misle. I kad se da šansa da kažu, ne žele. Za to nemam uopce komentara Jedan od argumenata: Al opet, ne želim se zamarati pljuvanjem, to mi u mom napretku apsolutno nece ništa pomoci, a bogme ni u vodjenju posla u firmi. Radim u privatnom sektoru, tako da cemo još vidjet kako ce se sve odraziti na to. Treba uzimat promjene kako dolaze i pokušat ugrabit najviše. Ionako mi je puna kapa politike... |
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Danas je dan komplimenata, to zato pitate ili? |
|||
LiveStrong
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Istina, ali mislim da je to najviše radi ovog što si rekla:
Ljudi su se pomirili s tim. Pitam se što bi bilo da je bilo ne - ali mislim da bi to bilo isto kratkotrajno odgadjanje, natjerali bi nas prijetnjama na da :) Glavno da je svaki penzioner koji je došao glasat rekao da je to za nas mlade - eto odlucili su oni za nas kad mi ne možemo za sebe :) Ma ne zamaram se ni ja, ali zbog svog tog ljudskog nezamaranja i mogu radit od nas što žele... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Iskreno nisam bio za EU i glasao sam protiv jer nece nam se dobro pisat, oni su samo cekali da nas dobiju a sad ce radit što god žele s prirodnim dobrotama (šuma, voda, more itd...) a male gospodarstvenike ce ugasit jer ce im nabiti takav standard kod mehanizacije da to ovi nece moci novcano izdržat i šta onda ceš radit u stranoj firmi a novac ce se opet slijevat u drugu zemlju!
Po mom iznijeli su samo neke dobre strane EU a nitko nije pokazao onu drugu stranu!!! |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zato sta dobro izgledas eto zasto
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je, dobro smo raspoloženi pa dijelimo komplimente.. Ona prethodna slika je bila dobra, ova mi nekak ne sjeda.. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidio sam ovaj video, samo pokazuje pravo stanje i situaciju u HR.. korupcija, mito i manipulacije..
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |