Plocice na abdomenu (trbuhu) |
Post Reply ![]() |
Author | |
stomihael ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 23 Sijecanj 2012 at 21:53 |
Pozdrav!
Zanima me, koje vježbe bih trebao raditi i koliko dugo da si pojacam trbušnjake na trbuhu? Nemam problema s težinom niti sam ikada imao, ali me se uvijek može uhvatiti malo za kožu, na trbuhu i to želim promijeniti, jer mi vec užasan niz godina smeta, a sad je vrijeme. Bavim se biciklom, najmanje se vozim 50 minuta, na ravnom terenu uz obalu, 15 km, 5 dana u tjednu.. Zanimaju me, koje bih ja vježbe trebao raditi, kako, koliko dugo i uz koju dodatnu opremu (imam utege - 2 utega x 2 kg (svakig), šipku nemam) te koju hranu trebam jesti? Inace, pijem puno jogurta, kozje mlijeko (samo od koze), sok od narance (ni jedan drugi).. Ne volim slatku hranu (torte, kolace, ne volim niti ih jedem), jedino mogu pojest od slatkog štangu cokolade, baš ne volim, od masne hrane, pojedem AKO u mjesec dana, malo prženih krumpira i tada odem na biciklu. Hrenovke pojedem 1 na tjedan (masne jesu pa izbjegavam), tako da mislim da se hranim pravom hranom, pa mi možete dati savjet na temelju ovih informacija P.S: I je li jogurt dobar ili deblja? Jedem ga uz pahuljice i dnevno ode 0.5 L Hvala unaprijed, ekipa ![]() Edited by stomihael - 23 Sijecanj 2012 at 22:04 |
|
![]() |
|
HAS ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 13 Studeni 2011 Location: Marija Bistrica Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=rPKQdboezNk
svaki drugi dan radi ove vježbe, bez dodatne opreme i uglavnom svaki dan cardio nekakav puno vode, posni sir, bjelanjci, dosta sna . . . |
|
![]() |
|
Nautilus ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Sijecanj 2012 Location: Prim-goranska ž Status: Offline Points: 15 |
Bicikla je odlicna za trbušnjake, samo pocni vozit u brdo .. pa se spusti, pa opet u brdo ..,
Koliko god se mucim u teretani trbušnjacima i raznim vježbama za trbušne mišice ništa ne koristi kao kad sjednem na bike - da vidiš upala drugi dan na trbušnim.. Do sad najviše su mi pomagali plivanje i biciklizam tj. aerobni treninzi, osim što se dosta tope masnoce, mišici su konstantno upregnuti.
|
|
![]() |
|
pepperedangus ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
kljuc do trbušnih ti je da sniziš body fat ispod 12%, šta si niže to ce bit izraženij. neka optimalna brojka je 9-10% i bit ce odlicno to.
|
|
![]() |
|
stomihael ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
LJUDI, HVALA VAM!!
dali ste mi dobre savijete.. |
|
![]() |
|
Unknow ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1 |
Pozdrav narode.... idem u gym ... ima neki 3 mjeseca :D napredak sam uradio ostavario svoje planove sto se tice gornjeg dijela tijela,ledja itd.. ali imam jedan problem ...sa stomakom nije ni nesto velik ali ga ima ....interesujem da li mi moze tadi par prijedloga sta da radim.. cilj su mi plocice.... u teretani trcim ,radim trbusnjake...idem na bicikloo... hvala u napred :)
|
|
![]() |
|
Bleach_Noririn ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2011 Location: Zagreb/Zadar Status: Offline Points: 111 |
oni puše ekstazu.
|
|
![]() |
|
fight ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
vjerovatno si predebeo u podrucju stomaka , pa bi trebao smanjiti težinu, odnosno smršaviti.
nakon 2 ili 3 mjeseca djete mogao bi napraviti veliki napredak. bitno je da budeš uporan i dosljedan cilju. ako ti teško pada ,smanji aerobni trening. prihvati se neke od dijeta koja ti najviše odgovara i trpi!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |