Depiliranje |
Post Reply ![]() |
Author | |
The Dario ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Rujan 2007 at 19:23 |
dal moze neko nest prelozit, imam dosta veliku sumu na prsima i ledjima pa sam planiro mal da je skinem na terajno, a ne da mi naraste jos veca za koji tjedan, dal mi mozete sta ptredlozit? ocu da mi vise dlake ne rastu jer se ni sam nemogu prepoznat, a kad se vidim pred ogledalom ukenjam se od straha jer mislim da je to neki "prasodlak"...
|
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imas vise mogucnosti. Jedna je trajna depilacija koja bome kosta, pogotovo ako se radi o vecoj povrsini. Za to treba malo prosurfati po stranicama kozmetickih salona, dermatoloskih ordinacija mozda. Nemam iskustva s tim. Drugo je cupanje neke vrste, vosak ili egipatska depilacija. Svakako naci pouzdan kozmeticki u kojem bi to radio da te ne zaribaju. Bolit ce, necu lagati, bolit ce jako prvih par puta, tim vise sto imam filing da su prsa i ledja osjetljivija od nogu (di imam iskustva). To ce ti dosta prorjediti i oslabiti dlake ako budes uporan. Nije trajno, ali jedino sto sigurno ne pogorsava situaciju i ne mora se raditi jako cesto. Good luck, slobodno pitaj ak te jos kaj zanima |
|
![]() |
|
The Dario ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
au covjece, pa moc cu uvalit nekom da je to tepih ako ce mi s voskom radit :)
ok hvala ti |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |