lijepi pozdrav svima :D eto i mene |
Post Reply |
Author | |
kalea88
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2012 at 19:20 |
...i ja sam vam se odlucila pridružiti i na ovaj aktivniji nacin, citam vas mjesecima pa da ne ostane samo na citanju jer svaki dan mi padne neko pitanje na pamet i pocnem tražiti po forumu onda me zaineteresira nešto drugo i zaboravim što sam htjela.... :D znaci naravno da se pitanje odnosi na što efikasnije mršavljenje :) pocela sam vježbati - kombiniram vježbe (cucnjevi, iskoraci, sklekovi....kod kuce), orbitrek, šetnje i nekakav kružni fitness trening(magic well) zahvaljujuci kojeg sam zagrizla toliko za vježbanje....
e sad što se tice prehrane i treninga više manje kužim, medjutim zanima me što je dobro pojesti nakon recimo sat vremena šetanja, hodanja... znaci da li se i nakon neke takve laganini aktivnosti trebaju kombinirati P+UH -pokušavam smanjiti UH pa ne znam jel baš potrebno ili mali komadic tosta sa sjemenkama nece naškodit ako se ukombinira sa posnim??
inace željela bi skinuti 6-7 kg, odnosno stanjiti se malo neovisno o kilama, i naravno da ne ocekujem na brzinu rezultate, ali kad sam vec zabrijala htjela bi to odraditi pravilno....
Unaprijed hvala, malo sam se raspisala, a mogla bi još :D
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
...da mi ne cuciš sama tu
Dobrodošla kalea Kratko cu ti odgovoriti na pitanje: nakon lagane aktivnosti slobodno pojedi P+M obrok..ipak tijelo nisi izložila nekom vecem intenzitetu, UH-i nisu potrebni. Da li ce mali komadic tosta naškoditi ili ne pitanje je tvog ukupnog dnevnog unosa, trenutnog stanja, ciljeva, dobu dana......ako je kalorijski unos izreguliran i imaš prostora za to, nece naškoditi....još ako je to negdje u prvom dijelu dana, pa i trening nakon toga.... kužiš, nije sve crno-bijelo i na svako pitanje ti se može dati više odgovora ovisno o raznim stvarima koje ne vidimo iz par recenica |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
kalea88
Post Options
Thanks(0)
|
ok, hvala....mislim nekad su te šetnje neplanirane i u razlicito doba dana, nekad cak navecer 21-22h, tako da me zanimalo, ali super ako ne moram.... trudim se ne prekrcavati sa UH, ali naravno pojedem u prvom dijelu dana, a poslije pokušavam da ne... hvala gym_ girl, puno sam odgovora i postova procitala od tebe i stvarno si ogromna motivacija...ali to vec znaš....
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
aa tako kasno navecer, onda pogotovo ne....veceraj prije isto nešto lagano tipa P+M, i povrce naravno...a onda prije spavanja možeš još malo posnog sira ili jogut recimo...
... hvala ti...baš ste mi super |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
kalea88
Post Options
Thanks(0)
|
ajme super, sad si me baš razveselila!!
pokušavam se pridržavati svih tih raznih pravila, što prije, što poslije i ovo me baš kocilo jer sam se kao malo odvikla od pretrpavanja navecer (puno UH obavezno, to je i razlog nakupljanja kila)i ne traži me.... sad sam baš sretna!
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
sretna ti, sretna ja!
Ma kakvo pretrpavanje...laganim hodanjem ga sigurno neceš zaradit |
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |