bol u donjem lijevom dijelu ledja |
Post Reply |
Author | |
Super Junior
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Veljaca 2012 at 15:38 |
ovako prije nekih tjedan dana sam primjetio laganu bol u donjem lijevom dijelu ledja,cini mi se da bi mogao biti disk ali nisam siguran.Bol ne osjecam tijekom dana niti mi smeta imalo,jedino pri rijetkim pokretima cim baš pogodim to mjesto me zna zaboliti na kratko...Posebno sam otkio da bol osjecam stalno kad spavam potrbuške sa glavom okrenutom prema lijevo i kada onda lijevu nogu podignem malo prema naprijed,tada valjda pogodim uprovo taj dio kralježnice.....Eto što detaljnije sam probao objasniti,pa ako netko zna šta mi je raditi i je li to opasno,hvala na citanju podužeg teksta
Edited by Super Junior - 29 Veljaca 2012 at 15:38 |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi ti preporucio girju ako znaš šta je to, i ja imam problema sa ledjima iako mi je tek 17
jedanput sam imao uklještenje živca u ledjima i jedva sam hodao , to je trajalo oko 3-4 dana. Na obicnim spravama u teretani to je jedino podrucje koje sprave ne doticu. Sa girjom se mogu raditi vježbe, jer taj dio ledja kako meni tako i tebi treba vježbati. Ti mišici ce poduprijeti bolje kralježnicu.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |