Vrijeme je za definiciju! |
Post Reply |
Author | |
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2012 at 13:27 |
Pozdrav ljudi,nije me bilo dugo jer uglavnom citam samo što pišete. Evo da se pohvalim u zadnjih godinu dana sam "dosta porasto" nekih 15kg. Pa kako to biva dobio sam i masti i krenio sam s definicijom. Želio bih od vas koji savjet,korigiranje mojih grešaka,upute...
Imam 4 treniga tjedno s razmacima, uglavnom to bude dva puta 300 i dva treniga lakšeg inteziteta u kojem otprilike 45min radim s utezima (16 ponavljanje,3serije,pauza 30-ak sek) i onda kardio visokog inteziteta 15min. Trenige odradjujem popodne (tada imam vremena),pa me zanima dali se vi slažete s time? I još jedna stvar,prsa mi se slabije razvijaju od ostaka tijela,pa im pokušavam dat prioritet,eto i tu bi mi došao dobro koji savjet. Hvala unaprijed! |
|
stipo...
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakav ti je jelovnik? Ako vec pricamo o definiciji, onda je bitnije ovo prvo, nego o cemu ti pricaš..
|
|
LiveStrong
|
|
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
U potpunosti se slažem s tobom! Recimo oko 5-6 sitnih obroka dnevno,sa jako malo ugljikohidrata (osim za dorucak),uglavnom su to proteinski obroci u kombinaciji sa nekom salatom.
|
|
stipo...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |