sklekovi - program |
Post Reply |
Author | |
CRO COP
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2012 Location: Zadar Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Ožujak 2012 at 18:43 |
Trenutno radim 17serijax15sklekova...tako vec nekih 5-6 mjeseci to je broj od 255sklekova..radim ih 4x tjedno..medjutim mislim da taj program i nije nešto, jer kad sam nekidan ištao vidit koliko mogu napravit u šutu uspio sam jedva 35...Uz sklekove radim i propadanja i zgibove i trbušnjake.
Sad, molio bi nekoga da mi eventualno rece bolji program (dali trebam radit uske sklekove, široke..dali je bolje više serija s manje ponavljanja ili obrnuto...) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Noge si zaboravio - a što je s cucnjevima, iskoracima i sl. ?
Sklekovi su dobra vježba, no nemoj se držati sklekova ko pijan plota... Ubaci još vježbi. Osnova su: sklekovi / bench press, cucanj, deadlift i zgibovi.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
CRO COP
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravio sam napomenuti :)
Dakle uz sklekove radim i trbušnjake(4-5 serija po 60), zgibove(10 serija po 8) i propadanja (10 serija po 10)..svakako cu za 15ak dana kreniti s trcanjem...takodjer 3-4x tjedno po 2-3km za pocetak..krenuo sam lagano i s bajkom vikendom po 40ak km |
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja i dalje ne vidim cucnjeve
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
radiš na izdržljivosti ili?
Ako želiš malo više radit na snazi i malo intezivirat te sklekove probaj razne teže varijante, tipa na jednoj ruci ili sa nogama na necem povišenom, jednom nogom u zraku i sve te neke komplikacije :) Ako vec 6 mj. radiš isto, tijelo vec debelo stagnira...i zijeva od dosade kad kreneš sa treningom |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
CRO COP
Post Options
Thanks(0)
|
evo dali je ovaj program ok?Dakle trenirao bi 4x tjedno..SKLEKOVI: 15 SERIJA X 15 (sklekovi s nogama na necem povišenom(npr. stolica), ''triangl sklekovi'', te obicni sklekovi (kombinacija uskih i širokih)ZGIBOVI: 10 serija po 8 (kombinacija ''pull ups'' i ''chin ups'')CUCNJEVI: 10 serija po 10PROPADANJA 10 serija po 10TRBUŠNJACI: 4 serije po 50-60i još imam onu šipku s oprugom po sredini (ona se savija te se tako jacaju ruke te u manjoj mjeri prsa..s njom napravim 5-6 serija po 20...+ za koji tjedan krecem s trcanjem (3x tjedno..pocetna ruta 2,5km...jer nemam bas neke trkacke kondicije..)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja s njim ne pricam dok ne vidim vježbe za noge...
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
CRO COP
Post Options
Thanks(0)
|
cucnjeve sam naveo..trcanje za tjedan-dva...trenutno pegllam bike vikendom po 40km...(40km subotom i 40 nedjeljom)...
Koje još vježbe mogu raditi kod kuce??? |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mirko, jes' to ti? :))
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahaha ja i dalje ne vidim cucnjeve xD
lažem vidim , ali si samo naveo cucnjevi hhahaha Edited by Zvonimir Brle - 06 Veljaca 2013 at 23:44 |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
netko ce sanjati cucnjeve hehe..
kreni dok te nisu ubili u pojam |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |