Oglasi za posao |
Post Reply |
Author | |
sanigold
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Ožujak 2012 at 09:38 |
Imam prijedlog . Kako je teško naci instruktore zapojedine aktivnosti na drugim oglasnicima, predlažem da postavite nešto kao rubriku ZAPOŠLJAVANJE gdje bi fitness centri oglašavali potrebu za pojednim instruktorima , a i instruktori bi mogli oglasiti potrebu za poslom, naravno , iskljucivo vezano uz sport.
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima u sisku neki posao za aerobik ili tako nešto
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra ideja, vidjeti cemo kako cemo to izvesti. Vec smo i prije razmišljali o tome... no vecina instruktora se pronadje preko preporuke..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno napisi u kojem centru traze instruktora pa da se ljudi mogu javiti.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Budem sutra napisao
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako netko zna bilo koga...bilo šta...u krugu Osijeka...naime iz Cepina sam...da traži nešta treba nekog za radit! tu sam....završena škola za profesionalnog vozaca....ali radio bi bilo šta samo da se radi! :)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Studio Moderna ti prima...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |