Vježbe nakon poroda-drugi put je teže..... |
Post Reply |
Author | |
marelle
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2012 at 13:53 |
Bok svima! Prije dva mjeseca sam rodila drugo dijete,imam 27 godina. Od poroda mi je ostalo 10-ak kg viška. Pocela sam intenzivnije vježbati posljednja dva tjedna na orbitreku i hranim se tako da sam u što vecoj mjeri izbacila ugljikohidrate. Dojim te nisam u mogucnosti strogo korigirati prehranu iako se meni pokazala uspješna inacica atkinsove dijete i vježbanja kad sam nakon prvog poroda izgubila 15 kg u 2 mjeseca....Ono što me ipak cudi je koliko mi je ovaj put teže mršaviti. Iako radim treninge jednom do dva puta dnevno umjereni HIIT na orbitreku + dizanje utega od 5 kg po par serija te 50-ak trbušnjaka,cucnjeva i sl. uz dojenje i smanjeni unos ugljikohidrata nema nekih bitnih pomaka. Neznam radim li nešto krivo ili ipak treba više vremena....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |