Salama od pileci prsa |
Post Reply |
Author | |
angel-ozil
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Ožujak 2012 at 14:47 |
Jeli jedete ovu salamu i koliko cesto,na koji nacin?Mislim da je vrlo dobra na 100g 14g proteina 1g uglj. i 1g masti
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na koju salamu / šunku misliš? Osobno ponekad pojedem dimcek ili purecu de lux šunku..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
ggs_89
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
pileca sunka i pileca salama su dvije razlicite stvari (nebo i zemlja)...sunka ima 14gr proteina na 100g i jaako malo masti...salamu izbjegavaj
|
|
musicgirl
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se, salamu treba definitivno izbaciti iz svakodnevice. Meni postane muka dok vidim suucenike kak 2x dnevno jedu te sendvice. Ja je ne jedem vec dobrih godinu dana.
Šunka je sasvim druga stvar, al isto ne treba pretjerivati. |
|
angel-ozil
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok hvaal na savjetima
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja salame i sunke ugl nejeden vec 6-7 godina ni pastete isto..tu i tamo na pizzi sunka al u sendvicima i tako nema sanse
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |