D: Video vježbe za one koji (još) nemaju dovoljno snage za - prave zgi |
Post Reply ![]() |
Author | |
SurfKitty ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 04 Listopad 2011 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Ožujak 2012 at 18:22 |
Hvala! Odlicno :)
|
|
![]() |
|
dado88 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ono što mi je trebalo
|
|
![]() |
|
Roulette ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Odlicno napisano, nabavila sam šipku i krecem s ovim programom vec danas :)
|
|
![]() |
|
miki4you ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
odlican prikaz i redosled izvodjenja zgibova,posebno za pocetnike...
|
|
![]() |
|
GOF79 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
odlicno prikazano!
|
|
![]() |
|
marek30 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 26 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 0 |
Odlicno prikazano i jedva cekam da krenem :)
|
|
![]() |
|
drmotres ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Odlicno svaka vam cast pomogli ste mi puno! mozete li pokazati i ove napredne zgibove. hvala :)
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Napredne verzije zgibova možete vidjeti ovdje: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Napredne-verzije-zgibova-za-napredne-vjezbace.aspx
|
|
![]() |
|
Jole83 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Svibanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Bog,imam problem sa donjim djelom ledja,nadam se da ce mi ovo pompci. Pozz
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |