boookic sviiima :-) tuznima i veselima:-) |
Post Reply |
Author | |
ptica trkacica
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2012 Location: zagreb Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2012 at 18:18 |
Boook eksperti!
Kad god me uhvati blues vezan uz izgled zavrsim ovdije . tako je i sad. moja pricica je ukratko takva da sam se naglo zdebljala pa hm poduplala se i naglo smrsavila na racun prehrane. Ostala mi je koza fuuuj i jos 10ak kg za skinut. nezelim pogorsati vec grozno stanje po pitanju koze pa sam odlucila istraziti prekrasan svijet vjezbanja i pravilne prehrane da pokusam ovih 10kila izgubit pametno i evo gdje sam dospijela :) neznam nista o vjezbanju i prehrani no imam mnogo dobre volje |
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosla :)
|
|
ptica trkacica
Post Options
Thanks(0)
|
Hvalaaa:) da meljem jos o sebi? pa hm kakva sam to ja baba:) imam 25 god i zasad necu postavljati glupa pocetnicka pitanja dok se ne uvucem medu vas i dobim simpatije:) onda vas resetam .. Bit ce to ponavljanje gradiva za vas
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
Slobodno melji još o sebi, ipak je ovo predstavljanje :) Neceš nam zgibat brzo? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ptica trkacica
Post Options
Thanks(0)
|
Haha to vecina radi znam znam:) zar zvucim tak nezainteresirano?!? :) ajoooj to je los pocetak:)
|
|
ptica trkacica
Post Options
Thanks(0)
|
Evo samo da kazem da jod nisam sigurna kako smrsaviti a ne smrsaviti zbog jaaako puno ove extra koze...o tome cu razmosljati kasnije...sada biljezim sto jedem i kako vijezbam tako da vam jednom mogu pokazati naravno ne na strucnu analizu jer samo biljezim:) jedem ko bedak sa prof aspekta :) pozdrav svima
e da i ako ima newbie koji treba partrnera na nekaj tipa aerobok trcenje i tak slicnih nemogucnosti:) javite se dve su glave pametnije od jedne Edited by ptica trkacica - 03 Travanj 2012 at 18:35 |
|
ptica trkacica
Post Options
Thanks(0)
|
Woow toliko viewova a tako malo postova:) haha
Moj prvi tjedan je prosao u opcem cudenju:) proucavala sam hranu ovog puta ne sa stajalista kalorija nego sa aspekta uh i proteini. Dnevnu dozu uh je taaaako lako ispuniti a proteini mi ne dodu ni do pola. pa kad se uhvatim promjena to ce biti jedna od bitnijih:) jos iduci tjedan cu pratiti sto jedem i inace. ha ovo je kao moj dnevnik :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |