Ivanno |
Post Reply |
Author | |
ivannobartender
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Travanj 2012 at 20:00 |
Lijepi pozdrav svima ... Da se prvo predstavim... Zovem se Ivan, imam 22 godine i inace sam sportaš... no zbog zdravstvenih problema ( epilepsia noon specificata ) tocnije jednog napada, prestao sam s treniranjem, i svime što sam bio radio do prije godinu...
Sada sam ponovno dobio zeleno svijetlo doktora i svojih strucnih savjetnika za pocetkom i povratkom u sport ( kuglanje ) ... no problem je u tome dda sam se udebljao skoro 12 kg... i sada moramo na POSAO Što se tice kojekakvih dijeta, ne želim time ništa, znaci želim samo vjezbanjem, i trcanjem postici svoju staru figuru do prije godinu dana... 186 cm 88 kg... a sada imam 100 kg... Najveci problem je u trbuhu... Noge, ruke i prsa su isklesani Hvala Bogu još uvijek... iako su prsa malo popustila...no osjecam ja jos uvijek svoju cvrstocu a posebno noge i ruke, mislim da vam je jasno na što mi noge izgledaju kad se od 5-te godine bavim kuglanjem... svakodnevno sam imao treninge trcanja, teretane rasporedjeno, uz to sam i reprezentativac Hrvatske reprezentacije... tako da sada sam sebe zelim dovesti u red pred svjetsko prvenstvo sljedece godine... Nadam se dobroj suradnji, i da cemo lijepo suradjivati... Hvala svima unaprijed, i svaka Vam cast na ovoj stranici... Svatko se može pronaci... Znaci vrijeme je za posao... savjeti,vjezbe, programi kroz nekih mjesec dana...što god je potrebno...molio bih da stavite... Lijepi pozdrav...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |