Koliko neki brand utjece na vas |
Post Reply ![]() |
Author | |
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 29 Rujan 2007 at 14:49 |
Znaci, cisto me zanima, koliko neki brand moze utjecati na vasu odluku sto cete kupiti.
Npr. i sto se samih dodataka tice; da li radije odabirete npr Multipower ili Weider ili Biotech ili Scitec - s obzirom da je npr. Multipower, odnosno Weider skoro pa duplo skuplji od Biotecha odnosno Sciteca-> sto cete odabrati? Ne zelim se samo zadrzat na dodacima prehrani. Npr. isto tako kad idete kupovati tenisice; vidite Nike tenisice i Sliver tenisice da su dosta slicne a i cijena im se malo razlikuje iako su Nike-ice nesto skuplje - sto cete radije kupiti Nike ili Sliver? Cisto me zanimaju vasa razmisljanja ![]() Edited by Mr G. |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nike! Vec sam se š00 puta uvjerila u onu "koliko para, toliko muzike" tako da mi nije bed za kvalitetu dati vise |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
potpisujem |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
JA sam se isto sto puta uvjerio, slazem se potpuno s tobom |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
BlackMagicWoman ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Ja imam Nikeice,uglavom volim sve od Nike-a..ima stila,roba je pamucna,zdrava.. ne sinteticka(ne bas sve ali vecina) za dobre stvari triba se dobro iskesati..a kad pogledas bolje kupit jednu pravu stvar neko š0-ak straca ja nosim samo ono sto sam vec provjerila da valja,da je kvaliteta.. tako i sve ostalo osim robe |
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
što se tice tenisica, brand dosta utjece na mene kad kupujem. Nemam neki omiljeni, ali za tenisice se zbilja isplati dati novce jer u vecini slucajeva ce to garantirati kvalitetu. Dosad sam najvise kupovala Nikeice i Adidasice. To mi vrijedi za jos neke stvari (nevezano toliko uz sport).
što se tice odjece, ne bih se slozila da uvijek vrijedi "koliko para, toliko muzike" (i sportska i ne-sportska odjeca). Pogotovo kod nas, di su cijene nekih marki nabrijane skroz, a vani su te iste marke u rangu terra nove, otprilike. S tim da terra nova ima cijene u skladu s kvalitetom (najnize), dok ovi spomenuti imaju cijene koje nemaju veze s njihovom (ne)kvalitetom. Uvjerila sam se da se za dosta stvari mogu naci adekvatne i jednako kvalitetne, a jeftinije zamjene. |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Nike... definitivno.... Kupila sam par puta neke bzvz tenisice...zbog love...i odustajem od toga.... Slazem se i sa Signorinom....djelomicno.....visoke su cijene kod odjece i ima i jeftinijih stvari koje su ok...ali ipak ne kupujem recimo u terra novi...jer stvarno vrijede jos manje od cijene.... kada se vec i to komentira;)) šta se tice dodataka prehrani...tu kupujem samo provjereno...
|
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Ma da, mozda terra nova nije neki primjer. Ni ja bas ne kupujem tamo, ali imam njihovih par stvari koje su se raspale ili izoblicile jednako brzo kao i diesel! A to je jako brzo - nakon jednog pranja. Na takvu paralelu sam mislila. Uglavnom se drzim "best buy" marki kao npr. h&m.
E da, a kaj se tice sportske odjece, coconut i ove magmine marke su me bas ugodno iznenadile i cijenom i kvalitetom. Dodatke prehrani ne koristim pa nemam neki komentar. |
|
![]() |
|
Tactic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Weider
And one-sportske Lacoste- casual Ali obucu i tako biram, kao i cure-onu koja mi se vise svidi! ![]() |
|
No fear!
|
|
![]() |
|
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
što se tice dodataka prehrani, vjerujem poznatim i provjerenim proizvodjacima te radije i kupujem njihove proizvode. Pri konkretnom odabiru iz te grupe nije presudna marka vec karakteristike proizvoda.
Vezano uz odjecu, praksa je pokazala da Nike i Reebok daju najvise za ulozeni novac. Edited by enaa |
|
![]() |
|
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
što se tice terranove,ja sam odusevljena,vec jednu majicu nosim 3 zime i super mi je(vec sam ih se nakupila negdje 4 ili 5 majica...nisam sigurna) a gdje cure kupujete svecane haljine i te pizdarije?? ja imam ispred mene 3 vjencanja na koja sam pozvana pa neznam sta cu..
vidjela sam jednu predobru unikat haljinu od svile...š750kn.. ![]() što se tice kvalitete ne bih se kladila da je sve skuplje i bolje...ali tu je previse varijabli za odmjerit,sve ovisi... Edited by šparogica |
|
By:©parogica:)
|
|
![]() |
|
ShapeUp ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Koristim samo provjerene brandove.. Bitna je kvaliteta ne kvantiteta Koliko para toliko muzike |
|
![]() |
|
crnka84 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 5 |
A ja s Nikeom nikako....decko kupio dvoje patike i obadvoje su se poderale nakon jako kratkog vremena ( prve nakon 3 dana Ne koristim dodatke, pa ....no comment..... |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |