od fritule do kroštule |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | |
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da se ona bacila na poso mršavljenja da nema vremena ni tipkat.
Budeš ti više slika morala stavit
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
vrlo rado... samo nek nam je fritulica vrijedna
mi cemo joj tu malo šarati...dok je ona sva u poslu...da ne zabušavamo baš svi
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
fritula
Cita FAQ Joined: 11 Travanj 2012 Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala hvala, evo me na minus 3, tocnije 89kg.
ja sretna... |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ustraj i uvijek se sjeti da je cilj bitniji od trenutnog okusa neke kaloricne hrane koje se neceš ni sjecati za 6 mjeseci, a rezultati ce se vidjeti!
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
je i ja sam ponosna, idemo dalje
|
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
dragi svi, cestit vam Božic i Sretna Nova Godina
živi, zdravi i veseli bili! |
|
fritula
Post Options
Thanks(0)
|
Dragi svi, imam potrebu podijeliti s vama moje rezultate nakon godinu dana, teske borbe ALI... nakon vracanjana staru tezinu i opet mrsavljenja po 2-3 kg, shvatila sam da jedino i samo ja i moja glava rade probleme. To sm prhvatila i pocela mrsaviti, tj postala sam disciplinirana. I to je sve sto treba. Ogromna kolicina discipline jer je ogromna kolicina stvari koje me vuku da ispadnem iz regule. Sad mi je skroz normalno ujutro jesti tunu ili na poslu od rucka pojesti samo meso i povrce, a ako nema povrca onda meso i fetu kruha. I dalje se suzdrzavam kad netko otvori rafaelo, cokoladu ili donese kolace, ali to sam prihvatila kao nesto normaln sta ce se dogadati jos dosta dugo. Sad imam 79 Kg i nastojim uljepsati figuru. Vjezbm doma, 3xtjedno. Moze se ,samo se treba suociti sa sobom. Puno pozdrava od fritule.
|
|
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |