D: Program treninga za one koji žele dobiti na masi |
Post Reply |
Author | |
SuperJa
Cita FAQ Joined: 17 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Travanj 2012 at 09:53 |
Pitanje:
Kada izvodim npr. neki superset od dvije vježbe, ili tri vježbe, da li radim jednu vježbu sve serije pa onda drugu vježbu sve serije, ili radim jednu vježbu pa drugu i tako u krug?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo drugo.......
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
super set ti inace i znaci da radis jednu pa drugu vjezbu i tako ukrug dok neodradis sve
|
|
Mefst
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko tjedana koristiti ovaj program? Ako moze pomoc ..
|
|
ADA89
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz, naime ja sam pocela trenirati u jednoj teretani da bi zategnula tijelo i nabildala malo mišice.Moj cilj nije bio da smršam, vec da se zategnem. Za ova 4 mjeseca dosta sam zategnula tijelo, mišice,izgubila sav celulit gdje god mi se poceo pojavljivati i omrsavila 3 kg. Doduse, ta 2-3 kg +.na moju visinu su bili ok, ali neravnomjerno rasporedeni, jer ja nikad nisam ni bila debela, vec sam jednostavno željela zategnuti tijelo, ali sad kad sam izgubila na težini i zetagnula se to mi fali jer smrsavila sam negdje više gdje nisam željela,npr.gluteusi i noge pa me zanima kako da povratim na zdrav nacin vježbanjem kao i do sada te 2-3 kg. da bi to bilo to kako ja želim...zanima me plan vjezbanja. (serije i ponavljanja)
Hvala unaprijed :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |