Kreatin |
Post Reply |
Author | |
since86
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Svibanj 2012 at 23:27 |
Pozz,koristim zasad whey i glukozu pa se mislim uzeti i kreatin radi povecanja volumena,snage..Jel ga koristi netko od forumasa pa da mi da neki savjet u vezi njega.Imam 18god,70 kg.
Mislio sam napraviti fazu punjenja pa onda odrzavanje. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
koristiga ga puno forumasa i mislin da ima tema di je sve lipo objasnjeno o tome,pa malo procitaj pa pitaj ako jos sta nije jasno
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne treba tebi jos nikakav kreatin... Prvo se hranom i treningom razjacaj...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
since86
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzimao bih ga malo prije ljeta za plazu .
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma uzimaj 5 gr prije treninga i 5 gr poslin treninga
|
|
Anarion
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima li stete u kombiniranju kofeina i kreatina?
Inace znam popit kavu sat vremena prije treninga, a 5g kreatina neposredno prije pocetka treninga. |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
neki kazu da,neki ne..moje misljenje je da slobodno popijes
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teorije kažu da se kreatin u mješavini sa kofeinom pretvara u kreatinin.
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
sigurno nece misat kreatin u kavi ja san porije isto tako na to gleda a sad me nije toliko briga,ne zamaran se nepotrebno,ako pijen kreatin onda sat vrimena prije nego sta cu ili sat vrimena nakon sta popijen necu pit kavu i to je to,potpuno izbjegavanje mi se cini nepotrebno
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kofein blokira dijelovanje kreatina.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
onda sta? ako se uzima kreatin nesmi se pit kava ili??
pij kreratin slobodno samo nemoj u isto vrime s kavon,i nastoj ne sat vremena prije i sat poslin,ako neko uzme 5gr prije treninga i 5 gr poslion treninga,sumnjan da ce mu kofein to sve izblokirat
|
|
goatrance
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
slobodno pij, kava ne smeta
|
|
Physx
Post Options
Thanks(0)
|
Blokira, nije pisalo koliko...
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
pisalo je i na stablu pi...
|
|
Physx
Post Options
Thanks(0)
|
A valjda Kulier zna šta piše.... :))
|
|
BBz8
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Visok sam oko 183, imam oko 77-78 kg i imam oko 14-15% BodyFat-a.Duze vrijeme vec koristim whey+groždjani i sad sam htio pitati dal bih mogao sad poceti s kreatinom?i ako da koliko i kada bi trebao uzimati?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |