muskarci, fitness, dlake... |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sta je najbolje i medu sportasima imas tak zezancije, kad neko recimo sredi prsa ili nes. imo sam situaciju sa frendom koji me non stop zajebavo za prsa, al sam mu se onda smijo kad je i on sredio prsa, ali zato kaj mu je nova cura rekla haha |
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa tak mi jedan decko u gymu rekao kak su se njemu cudili i rugali pred 5,6 godina, a onda potom i sami sredili, prsa, ledja, pazuhe.
a taj tvoj frend je... beskicmenjak trebo se bar ne rugat tebi.
"masculine" opterecenici i napacenici
|
|||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma lako sam ja to podnio, samo sam pogledo njegovo zbunje na gornjem dijelu leda i vrata |
|||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slin, slin
|
|||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Mladamamauformi
Cita FAQ Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ne volim dlakave decke sjecam se onog lika iz big brothera mislim da se fvao tomislav po zanimanju frizer. Bio je toliko dlakav od glave do pete dlake su mu virile na veliko mogo si napravit dzemper i jos ti je ostalo za rukavice i sal. Moj decko nema bas puno dlaka ali na juznom polu ga dosta griju hehe, ja sam mu predlozila depilaciju sa voskom a on samo meni, nema teorecke jajca bus mi iscupala. Nemoj koristi nikakve britvice niti kreme, bolje odi na depilaciju prsa i pazuha, ruke si samo depiliraj ako su jako dlakava i noge ali nije potrebno. Istina je boli ali je dugotrajnije nego sa kremom ili britvicom.
|
|||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |