Preporuke? help! |
Post Reply |
Author | |
Henci
Cita FAQ Joined: 22 Svibanj 2012 Location: Cakovec Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2012 at 01:14 |
Ovako, imam 16 godina, 157 sam visoka i imam 62 kg. Problem su mi noge i straznjica, ovo ostalo bi se moglo reci da je ok samo treba malo zategnuti. Ovih dana sam pocela vjezbati neke vjezbe koje sam si nasla na youtubu, vjerojatno su vrlo ucinkovite jer me vec par dana sve boli. Ali imam osjecaj da to nije to, trebaju mi neke vjezbe gdje se puno vise oznojim al da nisu komplicirane za pratit.
Ako netko trenira preko interneta bila bih zahvalna ako bi mi preporucio koji dobar video:) |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla. Malo citaj forum i clanke na portalu pa ceš puno nauciti o vježbanju. Youtube nije majka ako se ne informiraš malo više o nacinu prehrane i vježbanju. Treba citati, citati, citati i pitati nakon što procitaš
|
|
Mawi
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjezbe na steperu,bicikl vozi,iskorak sa bucicama.sve to imas na yutube ili na slikama na google
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
znojenje ti je znak da si izgubila tekucinu...prvo ti nama reci prehranu..i što ti je cilj gubiti masti? za to moraš imati prehranu dobru...ne pre malo jesti da ti mišic atrofira...nego masti da gubiš..a ne mišice...a pojedine dijelove tijela za koje planiraš vježbat su ti bezveze...jer genetika odlucuje što ce prvo se smanjiti što povecati...ali djeluje na cijelo tijelo...samo negdje više negdje manje...prvo prehrana! bez nje ništa :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |