It's me again... |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne volim, nece se skidat, zakaj ne može kad mi paše, nemrem se mrdnut...... a što da ti ja kažem na ovo
Tražila si komentar. Ja sam rekla šta meni ne valja i šta bi se moglo i trebalo promijenit. Ako ti je samo cilj brojenje kalorija onda se ja iskljucujem iz price jer ja gledam na hranu sa hormonskog stajališta. Tebi je ta lubenica taman ono što ti ulazi u kcal racunicu, a meni je provokator inzulina i to u najgore moguce vrijeme. Jedno je skidati kile, drugo je brinuti se o onome o cemu bi se i trebalo brinuti - postotku tjelesne masnoce, odnosno kompoziciji tijela.Šturo skidanje kila bez obzira na sve nije moje podrucje. A što se tice vrucina i temperatura....ja vec 2 mjeseca uz jbno naporan posao i nikad vece sparine uredno odradjujem svojih 4-5 treninga tjedno - nekad i sa ocima na pola koplja i neredom u glavi. Prvih mjesec dana je to bilo direkt poslije posla, sada dodjem doma i od ležarine i treninga ODABEREM trening. Freak? Možda - al rekla bih i dokaz da se sve može AKO SE HOCE. Drugo je po meni sve izgovor, sve drugo spada pod "neda mi se" i nitko me nece razuvjerit oko toga. I da se razumijemo...ja smatram da je prehrana najveci dio uspjeha, necu u postotke. Tako da, ukoliko ti je prehrana sredjena nece te ubit ako ne vježbaš dok se vrucine ne smanje, mada ne vidim zašto bar nebi neku šetnjicu odradila ujutro ili navecer, kada sunce nije jako. Ali moraš biti svjesna da rad na sebi u bilo kojem slucaju zahtijeva spremnost na promjene, prilagodbe, odricanja, malo stiskanja zubi.....najgore je stalno radit jedne te iste greške iz straha od promjene. Još gore je imati krive informacije. Ovdje ceš saznat kako da budeš što bolja, a na tebi je što ceš s time napravit. Edited by Gym_girl - 11 Srpanj 2012 at 19:14 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Glupo je reci da je vrucina problem za treniranje.. ja svako jutro trcim, i predvecer odradjujem 2 i pol sata treninga, 1 h trening snage, i 90 min aerobni/anaerobni trening (krav maga, jiu jitsu) dok je temperatura u sali 36 stupnjeva te 60% vlaznost zraka, 5 dana u tjednu.. i vikendom jos doma treniram.. Vrucina je samo izgovor onima kojima se neda..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije izgovor onima kojima se ne da nego ne mogu vježbati na +40 jer skoro padam u nesvijest i vrti mi se i ovako bez hopsanja.... mislim da bi mi herc otkazao |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni se vrti... mi se tucemo i hrvamo na 36 stupnjeva... he he... mnogi izadju van na zrak, ili cak su znali neki ici povracat od napora i vrucine... |
||
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
povracati???? ajmeeeee
ne znam...mene frka da se ne onesvijestim :( |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj skviki..totalno te kužim... ni meni se neda po ovim vrucinama vježbati... ali onda stanem i razmislim kako je dobar osjecaj kad znam da sam nešto dobro napravila i izdržim tih sat vremena..
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nemoj raditi neki naporan kardio onda na +35, radi trening s utezima, slušaj svoje tijelo, pijuckaj tekucinu, imaj pauze. Irealan strah ti je najgori, samo sebe zaustavljaš, a za to nema razloga. @Davor - daj ne plaši curu s takvim glupostima! Edited by zika - 12 Srpanj 2012 at 11:03 |
||
LiveStrong
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nisu gluposti.. tako je u klubu di treniram...kazem, da se ne mora brinut.. od utega joj nece nista biti.. |
||
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
najbolji savjet za treniranje po vrucinama |
||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |